Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Viata e facuta sa fie tot mai grea si tot mai proasta. Ai uneori tendinta sa iesi din tine insuti, dar nu poti. Unde sa mai fugi cand vezi ca ai o asemenea clasa politica? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Viata e facuta sa fie tot mai grea si tot mai proasta. Ai uneori tendinta sa iesi din tine insuti, dar nu poti. Unde sa mai fugi cand vezi ca ai o asemenea clasa politica? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre politicienii romani si despre o eventuala revenire a lui Gabriel Oprea si a partidului sau, UNPR, pe scena. continuă pe B1

Radu Banciu, mesaj pentru Petre Daea: Noi avem cormorani si in cada. Cand am intrat in baie, era plin de cormorani, zburau in toate partile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre deja celebra declaratie a ministrului Agriculturii, Petre Daea, potrivit careia, in Romania, cormoranii fac baie in.

Urma sa fie cea mai fericita perioada din viata ei, dar a aflat ca trebuie sa faca o alegere dificila, dupa ce cancerul a recidivat in timpul sarcinii. Cu ochii in lacrimi, femeia a ales ceea ce a crezut ca este mai bine

Urma sa fie cea mai fericita perioada din viata ei, dar a aflat ca trebuie sa faca o alegere dificila, dupa ce cancerul a recidivat in timpul sarcinii. Kate a supravietuit cancerului de san, dar a aflat.

Sfarsitul lumii e tot mai aproape: CEASUL APOCALIPSEI, la doar 2 minute de MIEZUL NOPTII - dezastru global pe Terra

Sfarsitul lumii e tot mai aproape, potrivit oamenilor de stiinta. Minutarul simbolicului ceas al Apocalipsei Doomsday Clock) s-a apropiat in 2019 cu 2 minute de miezul noptii, in contextul.

HOROSCOP. Zodiile care vor trece prin cea mai grea Luna Noua in Varsator 2019. Vor iesi din zona de confort

Luna Noua in Varsator nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga din rau, in mai rau. HOROSCOP RAC- Treci printr-o metamorfoza interioara. Luna te afecteaza la.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )