Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Viorica Dancila a renuntat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde taia frunza la caini. Vine aici, stiind ca banutii se iau din alta parte (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Viorica Dancila a renuntat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde taia frunza la caini. Vine aici, stiind ca banutii se iau din alta parte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre salariul de la Parlamentul European, la care a renuntat Viorica Dancila pentru a deveni premierul. continuă pe B1

Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o sa-i spuna cum poate. Este o doamna din popor, asa cum merita aceasta tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre desemnarea pentru functia de premier a Vioricai Dancila. Avem un nou premier desemnat care, cu.

Interviul care a facut-o pe Viorica Dancila celebra la Bruxelles

Propunerea PSD la functia de premier, europarlamentara Viorica Dancila, a ajuns in atentia presei dupa un interviu publicat pe data de 14 iulie de revista Parlamentului European. Publicatia Politico. ro a scris atunci ca eurodeputata PSD a dat un stralucitor exemplu de cum sa refuzi sa raspunzi. Desi i-au fost adresate doar intrebari soft, nu a raspuns la nici una. Intrebata sa-si descrie stilul politic in trei cuvinte, a avut nevoie de 39. Nu a evocat nici o realizare care si-ar putea suprinde cititorii, nici nu a reusit sa numeasca o carte care a inspirat-o, a scris politico. eu, care a precizat ca Dancila n-a fost in stare sa numeasca o persoana care a inspirat-o.

B1 TV, o noua amenda de la CNA pentru comentariile lui Radu Banciu: Odorheiu Secuiesc, dupa o faza de genul acesta, nu mai avea populatie de etnie maghiara

Televiziunea B1 TV a fost amendata de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru emisiunea lui Radu Banciu, reclamata pentru insigare la ura impotriva comunitatii maghiare.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

UPDATE Administratia Prezindentiala a rectificat decretul privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, care nu continea initial numele complet al europarlamentarului PSD, Vasilica Viorica Dancila

UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis in cursul zilei de joi catre Monitorul Oficial o rectificare a Decretului privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, cu urmatorul continut: In articolul unic se va scrie doamna Vasilica-Viorica Dancila, in loc de 'doamna Viorica Dancila.

Surse: Klaus Iohannis va avea o discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu premierul desemnat de PSD, Viorica Dancila. Potrivit unor surse, Iohannis se va intalni cu Viorica Dancila in aceasta.

Ce avere are Viorica Dancila, propusa de PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are o avere considerabila. Potrivit declaratiei de avere, impreuna cu sotul, Viorica Dancila detine imobile in judetele Brasov,.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

Ce arata declaratiile de avere depuse de Vasilica Viorica Dancila: multe imobile, venituri mari si donatii generoase catre PSD

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, detine o impreuna cu sotul sau Cristinel Dancila o avere insemnata. Au mai multe imobile in judetele Brasov, Dolj si Teleorman, conturi de zeci de mii de euro, dar si venituri mari. Astfel, Viorica Dancila isi permite sa fie generoasa cu PSD. Potrivit declaratiilor de avere, a cotizat la PSD cu 20. 000 lei in perioada ianuarie-octombrie 2016, iar in mai 2014 a donat catre PSD 40. 000 lei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )