Libnet.ro
UNICEF

07:16

Radu Mazare a ajuns la inalta Curte, cu o geanta plina cu documente

România Liberă România Liberă,
Radu Mazare a ajuns la inalta Curte, cu o geanta plina cu documente

Primarul Constantei Radu Mazare a ajuns, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Radu Mazare a ajuns la Curtea Suprema

Primarul Constantei Radu Mazare a ajuns, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 Tv.

Radu Mazare, cu geanta de documente la iCCJ: La Curtea Suprema va fi judecata contestatia DNA la decizia de lasare in libertate a edilului (VIDEO)

Radu Mazare a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema. Mazare trebuie sa-i convinga din nou pe magistrati ca nu trebuie sa fie arestat, dupa ce DNA a contestat decizia de lasare in libertate a edilului.

Radu Mazare la iesirea de la ICCJ: Nu voi face denunturi, nu sunt turnator

Primarul Constantei Radu Mazare a ajuns, miercuri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza B1 Tv.

Radu Mazare: Ma gandesc daca demisionez de la primarie, mai ales dupa ce l-am vazut pe Basescu ca incepe sa ii spuna pe nume sistemului

Radu Mazare se mai gandeste daca demisioneaza din functia de primar al municipiului Constanta, dupa declaratiile lui Traian Basescu. Primarul a declarat, la iesirea de la inalta Curte, ca a savurat.

Radu Mazare, audiat la ICCJ

Primarul Constantei, Radu Mazare, a sosit, in urma cu putin timp, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru audieri in dosarul in care Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a retinut, acum doua saptamani, pentru luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese.

Mazare, la iesirea de la inalta Curte: il felicit pe Basescu. Dupa declaratiile lui, ma mai gandesc daca demisionez sau nu (VIDEO)

Edilul Constantei a declarat, miercuri, la iesirea de la Curtea Suprema ca a savurat declaratiile fostului presedinte Traian Basescu conform carora se fac abuzuri in justitie. Mazare a declarat ca Basescu.

Radu Mazare, cu gentuta la Curtea Suprema: Am venit cu documente ca de aia vin cu masina si pe jos si nu cu duba

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat miercuri dimineata la Curtea Suprema, unde se judeca contestatia DNA, intrucat procurorii nu sunt de acord cu decizia instantei de a fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro.

Radu Mazare a lipsit de la sedinta Consiliului Local. in absenta sa au aparut tensiuni in grupul consilierilor PSD

Radu Mazare a lipsit de la sedinta Consiliului Local. Apropiatii sai sustin ca este o premiera in cei 15 ani de cand ocupa functia de primar. in lipsa lui consilierii PSD nu au mai votat unitar asa cum o faceau inainte, dezbinarea survenind chiar la un proiect care il viza pe Radu Mazare.

Nicolae Moga a fost numit presedinte interimar al PSD Constanta dupa demisia lui Radu Mazare

Organizatia judeteana a PSD Constanta are un nou presedinte la cateva zile dupa demisia lui Radu Mazare. in functia ramasa vacanta a fost numit interimar senatorul Nicolae Moga. El va fi presedintele PSD Constanta pana la organizarea de alegeri.

Radu Mazare, despre acuzatiile care i se aduc: Nu spune nici Parchetul ca toate documentele de autorizare nu ar fi legale

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat miercuri, in timp ce se afla la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde este judecata contestatia DNA la decizia de lasare a sa in libertate , ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )