Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Mazare, hartuit de ANI: Am devenit un trofeu

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, hartuit de ANI: Am devenit un trofeu

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca va face plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva ANI care a sesizat DNA sa il cerceteze pentru conflict de. continuă pe Antena3

Radu Mazare, in conflict de interese. Primarul Constantei a acordat contracte partenerului Sorin Strutinsky. ANI sesizeaza DNA

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie cu privire la posibila savarsire de catre Radu Mazare, primarul Constantei, a infractiunii de conflict de interese.

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Radu Mazare pentru conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate le cere procurorilor DNA sa-l cerceteze pe Radu Mazare pentru conflict de interese. Primarul Constantei este acuzat ca a acordat contracte in valoare de aproape 4,6 milioane de.

ANI a sesizat DNA pentru primarul Constantei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA) cu privire la posibila savarsire de catre Radu Mazare, primarul Constantei, a infractiunii de conflict de interese.

Radu Mazare ameninta Agentia Nationala de Integritate: Face plangere penala si cere daune morale

Primarul Constantei, Radu Mazare, continua conflictul cu autoritatile. El a anuntat ca il va recuza pe inspectorul Agentiei Nationale de Integritate care a sesizat DNA in privinta unor acuzatii pe care i.

Radu Mazare, dosar penal la DNA pentru conflict de interese la sesizarea ANI. A dat contracte asociatului sau cu ajutorul lui Nicusor Constantinescu. Prejudiciul , peste 4,5 milioane euro

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, are dosar penal la DNA pentru conflict de interese. Sesizarea a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate, care a descoperit faptul ca primarul Mazare a dirijat contracte catre firme apropiate, prejudiciul fiind de 4. 571 euro 20. 572,49 lei).

Radu Mazare, cercetat penal la sesizarea ANI. A dat contracte asociatului sau cu ajutorul lui Nicusor Constantinescu. Prejudiciul, peste 4,5 milioane euro

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, are dosar penal la DNA pentru conflict de interese. Sesizarea a fost facuta de Agentia Nationala de Integritate, care a descoperit faptul ca primarul Mazare a dirijat contracte catre firme apropiate, prejudiciul fiind de 4. 571 euro 20. 572,49 lei).

ANI a sesizat DNA in cazul lui Radu Mazare care ar fi incheiat contracte cu firme conduse de un apropiat

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizatDirectia NationalaAnticoruptie DNA), cu privire la cinci contracte incheiate de primarul municipiuluiConstanta,Radu Mazare, cu firme.

ANI sesizeaza DNA, dupa ce Radu Mazare a semnat contracte cu societati controlate de Sorin Strutinsky in valoare de 4,5 mil euro / Mazare e asociat cu Strutinsky in mai multe firme

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie pentru o posibila infractiune de conflict de interese, dupa ce Radu Mazare a semnat cinci contracte si un acord cadru cu cinci contracte subsecvente) intre Primaria Constanta si doua societati comerciale S. Conpress Holding S. L si S. Soti Cable Neptun S. L) care il au ca asociat pe Sorin Gabriel Strutinsky.

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Radu Mazare pentru conflict de interese

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Radu Mazare pentru conflict de interese, dupa ce Primaria Constanta a acordat contracte in valoare de aproape 4,6 milioane de euro firmelor Conpress Holding si Soti Cable Neptun, al caror asociat este in relatii.

Raspunsul lui Radu Mazare la raportul ANI: face plangere penala si cere daune morale

Primarul Radu Mazare acuza Agentia Nationala de Integritate ca a sesizat DNA-ul in privinta potentialului conflict de interese fara a-i cere si punctul sau de vedere. Din acest motiv va face plangere penala inspectoarei care a intocmit raportul si ii va cere si daune morale. Edilul sustine ca pentru fapte similare a primit neinceperea urmaririi penale din partea procurorilor DNA in urma cu doi ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )