Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Mazare, prima reactie dupa decizia extradarii: Nu ma opun extradarii, am obosit sa lupt

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, prima reactie dupa decizia extradarii: Nu ma opun extradarii, am obosit sa lupt

Prima reactie a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prezentata in exclusivitate la Antena 3. Acesta a declarat ca a obosit sa mai lupte cu statul roman abuziv, si nu va mai lupta in. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face fostul edil in arest: Este sub protectia ONU

Fiul lui Radu Mazare a povestit ce face tatal sau in aceste zile, in Madagascar. Fostul primar al Constantei a fost arestat miercurea trecuta si se afla in custodia politistilor. Fiul lui Radu Mazare, Raducu Mazare, sustine ca se afla, alaturi de tatal sau, in Madagascar. Fostul primar asteapta decizia autoritatilor malgase in cazul extradarii [] .

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Radu Mazare: Daca instanta din Madagascar va decide ca trebuie sa fiu extradat, nu ma voi mai opune pentru ca am obosit sa lupt

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si arestat in 8 mai in Madagascar, afirma ca nu se va opune extradarii pentru ca a obosit sa lupte. in plus, Mazare sustine ca dupa ispasirea pedepsei se va intoarce in Madagascar.

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

Extradarea lui Radu Mazare, aprobata de Ministerul Justitiei din Madagascar. De ce nu este adus in tara

Autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare a lui Radu Mazare, dupa ce au analizat dosarul trimis de la Bucuresti. Radu Mazare este la un pas de a fi adus in tara dupa ce ministrul Justitiei din Madagascar a aprobat cererea de extradare. Informatia e oferita de publicatia LExpress de Madagascar, care il citeaza [] .

A fost admisa extradarea lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat marti dupa-amiaza ca a fost admisa extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Stire in curs de actualizare .

Birchall, despre extradarea lui Radu Mazare: Procedurile tin acum de autoritatile din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca procedura de extradare a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, tine acum exclusiv de autoritatile din Madagascar, dupa ce ministerul a transmis documentele necesare. Fostul edil trebuie sa execute o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare pentru coruptie.

Radu Mazare se afla in fata judecatorilor din Madagascar

Radu Mazare este acum in fata judecatorilor, care trebuie sa decida daca acesta ramane sau nu dupa gratii. Cele 6 zile de arest preventiv au expirat in urma cu doua ore, insa dosarul privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )