Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Stroe: Vestea revenirii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL ma bucura

Antena3 Antena3,
Radu Stroe: Vestea revenirii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL ma bucura

Fostul ministru liberal de Interne Radu Stroe a declarat ca saluta decizia de revenire in PNL a lui Calin Popescu Tariceanu. Acesta a mentionat ca fostul premier este cel care a condus un guvern PNL si tot el. continuă pe Antena3

Revenirea lui Calin Popescu-Tariceanu in PNL a fost aprobata

15- Revenirea lui Calin-Popescu Tariceanu in PNL a fost acceptata de PNL Satu Mare, cu 19 voturi din 19. Virgil Enatescu, presedintele interimar PNL Satu Mare, a declarat, la Antena 3, ca nu crede ca.

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in PNL

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in Partidul National Liberal. Acesta a depus adeziunea la Satu Mare, declarandca a fost mereu dispus sa revina in PNL. Presedintele Senatului, Calin.

Calin Popescu Tariceanu vrea din nou in PNL. Antonescu: Sunt foarte multi oameni care se reinscriu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vrea sa se inscrie din nou in PNL, partid din care a demisionat in urma cu trei luni. Acesta ar fi acceptat o invitatie venita din partea presedintelui PNL Satu.

UPDATE. PNL Satu Mare a aprobat reinscrierea lui Calin Popescu Tariceanu in partid

Calin Popescu Tariceanu vrea sa revina in PNL. Politicianul anuntat public aceasta intentie pe pagina sa de Facebook. Antonescu: Nu este exclus.

PNL Satu-Mare a aprobat reinscrierea lui Calin Popescu Tariceanu in partid

Organizatia PNL Satu Mare a aprobat, joi, reinscrierea in partid a lui Calin Popescu Tariceanu. Cererea sa a fost aprobata de toti cei 19 membri prezenti din totalul de 29, scrie stiripesurse. ro. Presedintele.

Presedintele PNL Satu-Mare: Nu am invitat si nu accept primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia noastra

Presedintele interimar PNL Satu Mare, Virgil Enatescu, a emis un comunicat de presa in care precizeaza ca nu a invitat si nu accepta primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia pe care o.

Revenirea lui Calin Popescu-Tariceanu a fost respinsa de Partidul National Liberal

UPDATE: Revenirea lui Calin Popescu-Tariceanu a fost respinsa de Partidul National Liberal. Presedintele PNL Satu Mare, acolo unde presedintele Senatului a depus adeziunea, spune ca nu l-a invitat si nu accepta.

UPDATE. Calin Popescu Tariceanu vrea din nou in PNL. Antonescu: Nu este exclus

Calin Popescu Tariceanu vrea sa revina in PNL. Politicianul anuntat public aceasta intentie pe pagina sa de Facebook. Antonescu: Nu este exclus.

Radu Tudor: in momentul de fata, sunt trei personalitati ale PNL care sunt alaturi de Calin Popescu Tariceanu

Radu Tudor a comentat in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 declaratia vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu referitoare la intoarcerea lui Calin Popescu Tariceanu in PNL. Daniel Chitoiu a declarat, joi,.

Radu Stroe saluta revenirea lui Tariceanu: PNL are nevoie de minti lucide pentru bataliile din acest an

Vicepresedintele PNL Radu Stroe a salutat revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in partid, afirmand ca partidul are nevoie de minti lucide pentru bataliile din acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )