Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Tincu, despre adenopatia aparuta in urma vaccinarii anti-COVID: Este o infalamatie a ganglionilor, reactiva la inocularea proteinei spike (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu, despre adenopatia aparuta in urma vaccinarii anti-COVID: Este o infalamatie a ganglionilor, reactiva la inocularea proteinei spike (VIDEO)

Medicul Raud Tincu a discutat joi seara, in platoul B1 TV, despre adenoaptiile care apar in urma vaccinari anti-COVID. Medicul ATI de la Spitalul Floreasca a explicat ca este vorba despre o reactie normala a. continuă pe B1

Radu Tincu: Guvernele, in ultimii ani, s-au concentrat pe dotarea cu aparatura medicala si au uitat ce inseamna infrastructura tehnica, statistica, comunicarea si juridicul unui spital (VIDEO)

Spitalele din Romania au un singur avocat, care vine part time, a declarat Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, care a explicat ca in unitatile sanitare din strainatate departamentele.

Medicul care pune capat conspiratiilor despre vaccinul anti-COVID: ARN mesager nu e o tehnica noua. Lista sechelelor dupa vindecare

Ultimele studii arata ca o treime dintre cei care s-au vindecat de COVID se intorc la spital cu probleme cardiace sau ale ficatului si una din opt persoane moare. Discutam despre efectele adverse dupa vindecarea de COVID, dar si efectele adverse ale vaccinului, cu medicul ATI Radu Tincu.

Primul caz de paralizie faciala temporara in urma vaccinarii anti-COVID. Starea de sanatate a pacientei este buna, reactia adversa este rara, dar cunoscuta

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre reprezentantii Institutului National de Sanatate Publica - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile despre inregistrarea unei reactii adverse rare.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )