Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Tudor: Daca Udrea si Cocos sunt in arest, nu pot fi acolo fara Basescu

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Daca Udrea si Cocos sunt in arest, nu pot fi acolo fara Basescu

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Acest sistem pe care il denigreaza Elena Udrea i-a protejat ei toate demersurile ilegale

Radu Tudor a comentat declaratiile recente ale Elenei Udrea, care spune ca se duce o campanie de denigrare impotriva ei. Povestea asta cu o campanie de denigrare a ei, din punctul meu de vedere, sunt aere de.

Radu Tudor: Gitenstein a contribuit la degradarea masiva a mediului democratic, prin sustinerea lui Basescu

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a publicat, pe blogul personal, o scrisoare adresata fostului ambasador al SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein. Radu Tudor a explicat, in cadrul editiei de a.

Radu Tudor: Basescu - Gitenstein, legaturi periculoase

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a publicat, pe blogul personal, o scrisoare adresata fostului ambasador al SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein. Radu Tudor a explicat, intr-o.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: Lina de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre audienta record inregistrata de Antena 3, precum si despre lupta pe care acest post de televiziune a.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: Linia de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre audienta record inregistrata de Antena 3, precum si despre lupta pe care acest post de televiziune a.

Elena Udrea, noutatea zilei: Sebastian Ghita l-a vizitat pe Dorin Cocos la arest

Liderul PMP Elena Udrea a dezvaluit, luni seara, ca Sebastian Ghita l-a vizitat pe fostul ei sot, Dorin Cocos, la arest.

Editie de weekend. Divortul Udrea - Cocos, la inceput de dosar Microsoft

Elena Udrea s-a sincronizat perfect cu dosarul Microsoft. A decis sa divorteze chiar cand a aflat ca Laura Codruta Kovesi va conduce DNA. Iar la partaj s-a asigurat ca nu primeste niciun ban produs alaturi de.

Radu Banciu: Doamna Udrea, luati-i alfabetic, dupa sms-uri, cum vreti, pe toti cei care v-au cerut bani, numai sa-i stim si noi (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, miercuri seara, acuzatiile pe care le-a adus Elena Udrea la adresa unor persoane despre care spune ca i-au cerut bani si faptul ca vor urma noi dezvaluiri in dosarele in.

Elena Udrea: Recunosc, sunt vinovata ca am dorit ce au dorit milioane de romani in 2010. Ma astept la orice

Deputatul Elena Udrea a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca este vreo vina ca a vrut ca ministerul pe care l-a condus sa-si faca promovare cu cel mai mare campion pe care Romania il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )