Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Tudor: Iohannis incepe sa semene mai mult cu Basescu. Ce au in comun cei doi presedinti

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Iohannis incepe sa semene mai mult cu Basescu. Ce au in comun cei doi presedinti

Analistul politic Radu Tudor spune ca presedintele Klaus Iohannis incepe sa semene prea mult cu fostul sef de stat Traian Basescu, dupa ce, astazi, liderul de la Cotroceni a respins propunerea PSD ca Mihai Fifor. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Razboiul intre Iohannis si Ponta va continua. Presedintele incearca sa traga scaunul de sub premier

Realiuzatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, in editia de miercuri a emisiunii La Ordinea Zilei, ca sunt foarte multe lucruri de spus in povestea cu refuzul presedintelui de a-l numi.

Radu Tudor: Kovesi, Nitu si Cazanciuc sunt datori sa refaca dosarul Telepatia. Sunt oameni care stau nevinovati in puscarie

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, in editia de miercuri a emisiunii La Ordinea Zilei, ca sefii justitiei din Romania sunt obligati sa refaca dosarul Telepatia, in urma.

Radu Tudor: Sa nu uitam ca actualul presedinte al PSD este subordonat premierului. Ponta conduce in continuare PSD

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, in editia miercuri a emisiunii La ordinea zilei, realizata de Dana Grecu, ca Victor Ponta conduce in continuare partidul, chiar daca,.

Radu Tudor: Pe surse, am auzit ca urmeaza ca Zgonea sa preia sefia PSD

Jurnalistul Radu Tudor a dezvaluit, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, ca a aflat, pe surse, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar fi batut palma cu Valeriu Zgonea, presedinte al.

Radu Tudor: Vreo capitala europeana doreste schimbarea premierului Victor Ponta. Este o insistenta nedemocratica

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, realizata de Dana Grecu, la Antena 3, ca ce face DNA acum este sa incerce schimbarea.

5 miscari in cariera care merita mai mult decat orice MBA

Poate crezi ca un MBA va fi ca o trambulina in cariera ta, dar adevarul este ca sunt metode mult mai ieftine si simple de a atinge reusita. Cinci dintre ele sunt chiar aici si iti ia doar un minut sa le descoperi.

Iei antidepresive? Ai putea sa iti faci mai mult rau decat bine

Antidepresivele, medicamentele care se administreaza pentru tratarea depresiei, una dintre cele mai periculoase afectiuni ale acestui secol, pot avea efecte secundare destul de periculoase asupra organismului. De aceea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )