Libnet.ro
UNICEF

21:30

5 miscari in cariera care merita mai mult decat orice MBA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
5 miscari in cariera care merita mai mult decat orice MBA

Poate crezi ca un MBA va fi ca o trambulina in cariera ta, dar adevarul este ca sunt metode mult mai ieftine si simple de a atinge reusita. Cinci dintre ele sunt chiar aici si iti ia doar un minut sa le descoperi. continuă pe Wall-Street Ro

Povestea tanarului cu sute de parfumuri. Parfumul e mai important decat rochia unei femei

Pentru multi, un parfum nu inseamna decat o sticla cu apa frumos mirositoare pe care o folosesc la ocazii speciale, pentru consumatorii experimentati, insa, parfumul reprezinta un accesoriu nepretuit care te pune in valoare. Opulente, fine, ierboase sau lemnoase, notele unui parfum transmit un mesaj si adesea pot fi chiar mai importante decat tinuta purtata, pentru ca tu vei pleca, dar parfumul tau va ramane, spune eroul reportajului nostru.

Trailerul de la Tony Hawks Pro Skater 5 te face sa speri ca jocul in sine e mai bun decat grafica

Activision Publishing a lansat un nou trailer de gameplay pentru Tony HawksPro Skater5, pe melodia Black Sap Scriptures a formatiei punk Plague Vendor. Tony Hawks Pro Skater 5 imbratiseaza stilul clasic al jocurilor din seria Pro Skater si il reda pe parcursul unor niveluri complet noi, concentrandu-se ca si pana acum pe obiective riscante si [] Trailerul de la Tony Hawks Pro Skater 5 te face sa speri ca jocul in sine e mai bun decat grafica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Galaxy Note 5 se lanseaza mai repede decat ai crede

Conform precedentelor din ultimii ani, Galaxy Note 5 ar trebui sa se lanseze la IFA 2015, dar se pare ca anul acesta va fi o exceptie. Dupa ce timp de cativa ani fiecare Galaxy Note a avut parte de o conferinta de lansare la Berlin, in cadrul IFA, datorita vanzarilor foarte slabe inregistrate de Galaxy [] Galaxy Note 5 se lanseaza mai repede decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sony aduce in Romania televizorul 4K mai subtire decat telefonul tau

La CES 2015, japonezii de la Sony au impresionat pe toata lumea cu un TV cu rezolutie 4K. Nu calitatea imaginii a dat presa de specialitate pe spate, ci grosimea foarte redusa a gadgetului. in cadrul unui eveniment special, Sony a anuntat disponibilitatea pe piata locala a noii game de televizoare BRAVIA cu Android. Noua serie [] Sony aduce in Romania televizorul 4K mai subtire decat telefonul tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Negocierile Greciei cu liderii euro au dus la acceptarea unei liste de masuri mai stricte decat cele respinse prin referendum

17 ore de negocieri cu liderii euro au fost necesare pentru ca elenii sa accepte o lista de masuri mai stricte decat cele respinse prin referendum. Printre noile masuri obligatorii se numara reforma pensiilor si.

Apple inregistreaza un profit de 6 ori mai mare decat Samsung

Conform unor noi studii, cei de la Apple au reusit sa produca 92% din total profitului din industria smartphone-urilor. Desi a pierdut titlul de cel mai mare producator de telefoane din lume, Apple inca se bucura de un succes considerabil, datorat in mare parte celor mai noi telefoane ale sale. Astfel, conform celor de la [] Apple inregistreaza un profit de 6 ori mai mare decat Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Paloma Faith, mai sexy decat ar fi vrut. Vezi ce a patit pe scena

Arta merita sacrificii. Iar Paloma Faith este dispusa sa faca multe pentru celebritate.

Iei antidepresive? Ai putea sa iti faci mai mult rau decat bine

Antidepresivele, medicamentele care se administreaza pentru tratarea depresiei, una dintre cele mai periculoase afectiuni ale acestui secol, pot avea efecte secundare destul de periculoase asupra organismului. De aceea.

Reactii dure dupa prezentarea pozei cu Cotabita pe patul de spital: Televiziunile l-au umilit mai mult decat infirmiera

Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), il critica in termeni duri pe Madalin Ionescu, realizatorul emisiunii WowBizz de la Kanal D, pentru ca a prezentat imaginea in care cantaretul Gabriel Cotabita apare pe patul de spital, alaturi de o infirmiera. De asemenea, Narcisa Iorga, fosta membra a CNA, a pus la zid televiziunile care au difuzat imaginea fara a blura chipul artistului.

Nici macar tabletele nu se mai cumpara ca pe vremuri

Dupa ce timp de cativa ani ne-am dorit cu totii tablete, se pare ca telefoanele supradimensionate le tin locul. Este inevitabil ca in 2015 sa aveti un smartphone. Mai mult decat atat, v-ati si obisnuit sa-l inlocuiti la intervale regulate de timp. Din pacate, nu acelasi lucru se poate spune despre tablete. Interesul pentru aceasta [] Nici macar tabletele nu se mai cumpara ca pe vremuri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )