Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Tudor, mesaj important pentru premierul Tudose: Stiu ca n-aveti nici o retinere sa corectati greselile...

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, mesaj important pentru premierul Tudose: Stiu ca n-aveti nici o retinere sa corectati greselile...

Radu Tudor a lansat, miercuri, in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, impreuna cu Elena Cristian, redactorul sef Jurnalul, un mesaj pentru premierul Mihai Tudose. La. continuă pe Antena3

Radu Tudor, intalnire cu un important consultant al Pentagonului. Ce au discutat cei doi

Radu Tudor a avut o intalnire importanta cuJohn F. Sandoz, un important consultant al Pentagonului. Astazi m-am intalnit si am avut o lunga discutie cu John F. Sandoz, un militar.

Radu Tudor: inca o sansa imensa pentru Romania. O ratam?

Radu Tudor a vorbit pe blogul sau despre vizita pe care o va efectua premierul Japoniei in Romania. Vestea vizitei in Romania a premierului Japoniei m-a surprins. O uriasa putere economica,.

Viorica Dancila: Premierul Tudose are un comportament neadecvat in ceea ce priveste femeile

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Referitor la ceea ce s-a i.

Ce decizie a luat premierul Tudose in cazul demiterii sefului Politiei Romane

Premierul Mihai Tudose vrea sa discute cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, inainte de a lua o decizie in privinta unei eventuale inlocuiri a acestuia din functie, au declarat, pentru.

Premierul Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei conducerii PSD

Premierul Mihai Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei de azi a Comitetului Executiv al PSD, potrivit unor surse din partid. El si-ar fi exprimat nemultumirea fata de calitatea echipei guvernamentale. Nu e clar pana la acest moment daca liderii PSD au fost de acord cu cererea lui Tudose. Ora 18. 41: Tudose a declarat la finalul sedintei ca a propus restructurarea Guvernului, dar decizia finala va fi luata la Comitetul Executiv din Iasi de la sfarsitul lunii.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

Ecaterina Andronescu, la finalul sedintei conducerii PSD: Premierul Tudose va face o analiza si va veni cu o propunere de remaniere la urmatorul CEX

Ecaterina Andronescu a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca premierul Mihai Tudose va face o analiza si va veni in urmatorul CEX cu o propunere privind remanierea guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )