Libnet.ro
UNICEF

05:15

Raed Arafat, apel la donatorii de sange: Centrele sanguine sunt deschise si va asteapta. Altfel o sa inregistram decese din cauza lipsei de sange (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat, apel la donatorii de sange: Centrele sanguine sunt deschise si va asteapta. Altfel o sa inregistram decese din cauza lipsei de sange (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a atras atentia asupra faptului ca, in ultima perioada a fost inregistrata o scadere a numarului donatorilor de sange. Secretarul de. continuă pe B1

Arafat: Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare, fiind vremea frumoasa. STATI ACASA!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a lansat un nou apel catre populatie de a sta in case, pentru a preveni raspandirea si mai mult a noului coronvirus. Arafat a transmis mesajul pe.

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Raed Arafat, mesaj pentru romanii care au iesit la gratare: Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati!

Raed Arafat a lansat un nou apel catre populatie sa evite la maximum iesirile din locuinta care nu sunt esentiale in aceasta perioada, argumentand ca noul coronavirus nu se vede, nu se simte si nu are gust ca oamenii sa-l poata evita cu usurinta.

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Ordonanta militara. CTP, reactie dura dupa anuntul lui Raed Arafat. Sunt multi inconstienti

Cunoscutul gazetar, Cristian Tudor Popescu CTP), are o reactie inedita, dupa ce autoritatile au impus noi masuri restrictive pentru a limita raspandirea temutului coronavirus in tara noastra. Jurnalistul invinuieste Executivul ca nu a luat masuri mai dure, din teama de a nu pierde capital politic, lucru ce reprezinta o mare greseala, dupa parerea acestuia. Reactia .

Raed Arafat: Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate cu coronavirus inseamna ca atatea sunt

Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania arata ca atatea sunt, a atras atentia Raed Arafat, la Antena 3, unde a vorbit despre pandemia de COVID 19.

Cum se protejeaza Raed Arafat in aceste zile. Ce face cu hainele si pantofii

Raed Arafat a luat masuri in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Cum se protejeaza acesta si ce face cu hainele si pantofii pe care ii poarta atunci cand este nevoit sa iasa afara din casa? Cum se protejeaza Raed Arafat in aceste zile? Raed Arafat se protejeaza foarte bine pentru a nu se .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Mircea Badea, reactie furibunda dupa emisiunea cu Raed Arafat. intre manelism si panica

Duminica seara, reputatul doctor Raed Arafat a vorbit, in cadrul unei emisiuni care nu a durat mai putin de trei ore, despre virusul mortal COVID-19), care a bagat lumea-n sperieti, venind cu lamuriri cu privire la cele mai importante lucruri legate de noul coronavirus. Mircea Badea, gazda emisiunii, a ajuns la o concluzie intristatoare. Mircea .

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )