Libnet.ro
UNICEF

17:00

Arafat: Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare, fiind vremea frumoasa. STATI ACASA!

B1 B1,
Arafat: Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare, fiind vremea frumoasa. STATI ACASA!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a lansat un nou apel catre populatie de a sta in case, pentru a preveni raspandirea si mai mult a noului coronvirus. Arafat a transmis mesajul pe. continuă pe B1

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

Cunoscut om de afaceri din Iasi, diagnosticat cu COVID-19. Ar fi intrat in contact cu mai multe persoane

Printre noile cazuri depistate pozitiv cu noul coronavirus in Romania s-ar afla si un cunoscut om de afaceri din Iasi care, inainte de a afla ca este infectat cu COVID-19 ar fi intrat in contact cu mai multe.

Mai multe persoane au fost arestate in Maroc, pentru dezinformare pe tema coronavirusului. Premierul El-Otmai: Stirile false sunt prima sursa de panica

Politia marocana a arestat cel putin o duzina de persoane, pentru ca ar fi raspandit zvonuri despre noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Printre acestea se numara si o femeie care si-a folosit.

COVID-19 in Moldova. Mai multe persoane au mintit ca sunt infectate pentru ca ambulanta sa ajunga mai repede la domiciliu

Unele persoane apeleaza la numarul de urgenta 112 pentru a solicita ambulanta si mint ca au suspectii sau chiar sunt infectati cu COVID-19, in asteptarea ca medicii vor ajunge la ei mai repede.

Mai multe persoane au fost arestate in Maroc, pentru dezinformare pe tema coronavirusului. Premierul El Othmani: Stirile false sunt prima sursa de panica

Politia marocana a arestat cel putin o duzina de persoane, pentru ca ar fi raspandit zvonuri despre noul coronavirus, au anuntat joi autoritatile. Printre acestea se numara si o femeie care si-a folosit.

Eugen Tomac anunta ca a reusit sa revina din America, dupa ce a schimbat mai multe avioane

Liderul PMP, Eugen Tomac, care a fost blocat in Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus, anunta ca a reuit sa ajunga in tara, dupa ce a schimbat mai multe avioane. Tomac va sta izolat 14 zile la domiciliu.

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

Mai multe firme care vand produse medicale, perchezitionate pentru acuzatia de suprapret si evaziune

Politistii bucuresteni fac, joi dup-amiaza, mai multe perchezitii la patronii de firme care comercia.

Saptamana viitoare vor fi reluate mai multe tipuri de comert in R. Moldova

Incepand cu saptamana viitoare vor fi reluate mai multe tipuri de comert. Este vorba despre unitati comerciale separate, care vand produse de igiena, furaje, seminte, precum si piese pentru unitatile de transport. O decizie in acest sens a fost adoptata la sedinta Comisiei extraordinare pentru sanatate publica, convocata miercuri seara, 18 martie, la Guvern, transmite IPN.

Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), marti a fost ziua cu cele mai multe imbolnaviri, de la inceputul anului, potrivit Digi24. Specialistii internationali anunta ca doar in acea zi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )