Libnet.ro
UNICEF

11:15

Raed Arafat: Cautarile pilotului planorului disparut au fost oprite in Sibiu si Dambovita

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Cautarile pilotului planorului disparut au fost oprite in Sibiu si Dambovita

Cautarile pilotului planorului disparut joia trecuta au fost oprite in judetele Sibiu si Dambovita, care au anuntat ca au finalizat de verificat toate traseele, a anuntat, luni seara, secretarul de stat in. continuă pe Antena3

Peste 650 de forte si 99 de vehicule si aeronave sunt implicate in cautarea pilotului planorului disparut

Peste 650 de forte si 99 de vehicule si aeronave sunt implicate in cautarile pilotului planorului a carui disparitie a fost sesizata joi, potrivit unui comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor MAI), citat de Agerpres.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici (VIDEO)

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

Peste 650 de forte si 99 de vehicule si aeronave sunt implicate in cautarea pilotului planorului disparut

ACTUALIZARE 12:52 MAI: Forte suplimentare participa la cautarea planorului disparut Peste 850 de pompieri, jandarmi, politisti, militari, salvamontisti, padurari si voluntari participa sambata dimineata la cautarea planorului disparut in urma cu doua zile, fortele care participa la aceasta actiune fiind suplimentate din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat MAI.

S-au reluat cautarile pilotului de planor disparut la Brasov. Arafat: Cu cat se prelungeste timpul, sansele scad semnificativ

In aceasta dimineata au fost reluate cautarile pilotului disparut. Operatiunea a fost sistata pe timpul noptii, din cauza ca zona cautarilor este una dificila si de risc, a anuntatsecretarul de stat Raed Arafat.

Operatiunile de cautare a planorului disparut joi au fost reluate. Salvatorii vizeaza in special zona Brasovului, dupa ce au primit poze cu un aparat in zbor realizate cu putin timp inaintea disparitiei

Cautarile pilotului planorului disparut pe 6 august vor continua si duminica, din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala Gabriel Oprea, acestea urmand a fi extinse si in judetul Buzau, informeaza un comunicat transmis Agerpres de Ministerul Afacerilor Interne. Ora 12:36 Planorul este cautat in judetul Brasov, dupa ce echipajele de salvatori au primit de la o persoana mai multe poze, realizate joi, cu un planor aflat in zbor, operatiunile urmand sa se desfasoare astazi si in Dambovita, Prahova, Arges si Buzau, transmite Mediafax. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat pentru sursa citata ca Ministerul Transporturilor investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere, aparatul de zbor decoland joi la amiaza de la Ghimbav, iar autoritatile au fost anuntate dupa noua ore ca nu a revenit la baza.

Cautarile planorului disparut au fost reluate, duminica, in Dambovita

Planorul care a decolat de la Ghimbav, joi, si nu a mai revenit la baza a fost cautat si ieri, in judetul Dambovita, dupa ce echipajele de salvatori au primit de la o persoana mai multe poze realizate cu un planor aflat in zbor.

Autoritatile au extins in judetul Buzau cautarile in cazul planorului disparut

Un numar de 50 de subofiteri de la ISU Buzau s-au deplasat, duminica dimineata, in Muntii Siriului, pentru a cauta planorul dat disparut de cateva zile. Misiunea a fost ordonata de Ministerul Afacerilor Interne, dupa ce in urma unor calcule s-a admis ca aparatul ar fi putut ajunge si in aceasta zona.

Raed Arafat: Cautarea planorului disparut a fost extinsa in Muntii Baiului. Peste 1.200 de persoane participa la cautari (VIDEO)

350 de forte sunt implicate in operatiunea de cautare a planorului disparut de 4 zile si de salvare a pilotului. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat luni, la.

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a demarat cautarile planorului disparut

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a fost solicitat de Comitetul Ministerial pentru situatii de urgenta sa continue activitatea de coordonare a operatiunilor de cautare a planorului disparut joi seara, noteaza Ag.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )