Libnet.ro
UNICEF

10:46

Raed Arafat: Cautarea planorului disparut a fost extinsa in Muntii Baiului. Peste 1.200 de persoane participa la cautari (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Cautarea planorului disparut a fost extinsa in Muntii Baiului. Peste 1.200 de persoane participa la cautari (VIDEO)

350 de forte sunt implicate in operatiunea de cautare a planorului disparut de 4 zile si de salvare a pilotului. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat luni, la. continuă pe B1

Cautarile planorului disparut au fost reluate, duminica, in Dambovita

Planorul care a decolat de la Ghimbav, joi, si nu a mai revenit la baza a fost cautat si ieri, in judetul Dambovita, dupa ce echipajele de salvatori au primit de la o persoana mai multe poze realizate cu un planor aflat in zbor.

Cautarea planorului si pilotului disparut a fost EXTINSA

Operatiunile de cautare a planorului disparut de cinci zile au fost extinse luni si in Harghita, Covasna si Bacau. Pilotul Mircea Craciun este cautat cu peste 1. 350 de pompieri, jandarmi, salvamontisti, politisti, voluntari, 11 aeronave si doua drone care vor fi ridicate in zone greu accesibile.

Raed Arafat: Cautarile pilotului planorului disparut au fost oprite in Sibiu si Dambovita

Cautarile pilotului planorului disparut joia trecuta au fost oprite in judetele Sibiu si Dambovita, care au anuntat ca au finalizat de verificat toate traseele, a anuntat, luni seara, secretarul de stat in.

Peste 650 de forte si 99 de vehicule si aeronave sunt implicate in cautarea pilotului planorului disparut

ACTUALIZARE 12:52 MAI: Forte suplimentare participa la cautarea planorului disparut Peste 850 de pompieri, jandarmi, politisti, militari, salvamontisti, padurari si voluntari participa sambata dimineata la cautarea planorului disparut in urma cu doua zile, fortele care participa la aceasta actiune fiind suplimentate din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat MAI.

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a demarat cautarile planorului disparut

Centrul de Coordonare SAR-ROMATSA a fost solicitat de Comitetul Ministerial pentru situatii de urgenta sa continue activitatea de coordonare a operatiunilor de cautare a planorului disparut joi seara, noteaza Ag.

Raed Arafat, despre operatiunea de cautare a planorului disparut joi: E o misiune dificila. Cautarile ar putea continua si sambata, cu forte suplimentare (VIDEO)

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, infirma informatia potrivit careia pilotul planorului disparut joi ar fi fost gasit si anunta ca operatiunile de cautare continua. E o misiune dificila, avand in.

Cautarile planorului disparut de 4 zile au continuat luni pe 50 de trasee montane. Raed Arafat: Costurile unei cautari de acest gen se ridica la sute de mii de euro

Costurile unei operatiuni de cautare precum cea a pilotului Mircea Craciun si a planorului pilotat de acesta, mai ales pe calea aviatica, se ridica la sute de mii de euro, a declarat, luni, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, care a precizat insa ca nu exista un buget limita. Potrivit unui comunicat transmis, luni seara, de Ministerul Afacerilor Interne, peste 1. 350 de pompieri, jandarmi, salvamontisti, politisti, militari si voluntari au verificat, in cursul zilei, 50 de trasee montane.

Cautarile planorului disparut in munti, reluate duminica. Raed Arafat: Am primit o poza cu un planor

Autoritatile au reluat, duminica dimineata, cautarile planorului disparut in munti. Secretarul de stat in Ministerul de Interne a anuntat ca sambata a primit o poza cu un planor care ar putea fi cel cautat.

Raed Arafat: Peste 800 de persoane participa la cautarile planorului disparut in munti

Autoritatile au reluat sambata dimineata cautarile pentru gasirea planorului disparut in munti. Sute de politisti si pompieri s-au mobilizat pentru a gasi urmele aparatului de zbor disparut de mai.

Operatiunile de cautare a planorului disparut joi au fost reluate. Salvatorii vizeaza in special zona Brasovului, dupa ce au primit poze cu un aparat in zbor realizate cu putin timp inaintea disparitiei

Cautarile pilotului planorului disparut pe 6 august vor continua si duminica, din dispozitia viceprim-ministrului pentru securitate nationala Gabriel Oprea, acestea urmand a fi extinse si in judetul Buzau, informeaza un comunicat transmis Agerpres de Ministerul Afacerilor Interne. Ora 12:36 Planorul este cautat in judetul Brasov, dupa ce echipajele de salvatori au primit de la o persoana mai multe poze, realizate joi, cu un planor aflat in zbor, operatiunile urmand sa se desfasoare astazi si in Dambovita, Prahova, Arges si Buzau, transmite Mediafax. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat pentru sursa citata ca Ministerul Transporturilor investigheaza motivele pentru care disparitia planorului a fost anuntata cu intarziere, aparatul de zbor decoland joi la amiaza de la Ghimbav, iar autoritatile au fost anuntate dupa noua ore ca nu a revenit la baza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )