Libnet.ro
UNICEF

09:00

Raed Arafat a depus plangere penala impotriva celor care l-au amenintat cu moartea

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat a depus plangere penala impotriva celor care l-au amenintat cu moartea

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a depus, joi, la sediul DIICOT, o plangere penala impotriva ce. continuă pe România Liberă

Raed Arafat, la DIICOT dupa ce a fost amenintat cu moartea

Secretarul de stat Raed Arafat a mers la DIICOT, astazi, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, mesajul acestuia fiind distribuit de peste 1. 500 de ori.

Raed Arafat, la sediul DIICOT pentru a depune plangere dupa ce a fost amenintat cu moartea de un conspirationist

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT, pentru a depune plangere penala impotriva barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Facebook, Raul Coltor. Potrivit Codului penal, cercetarile pentru infractiunea de amenintare sunt demarcate numai daca partea vatamata depune plangere.

Raed Arafat, explicatii la iesirea de la DIICOT. Eu sper sa fie OK

Raed Arafat a facut declaratii joi, la iesirea de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Acesta a spus ca a depus plangere impotriva celor care l-au amenintat cu moartea.

Raed Arafat a ajuns la DIICOT. Ce s-a intamplat acum. Nu s-a mai abtinut

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat astazi la sediul DIICOT pentru a depune plangere penala impotriva barbatului din Alba Iulia care l-a amenintat cu moartea, pe Facebook. Reputatul medic declara ca amenintarile pareau serioase si ca nu se poate permite asa ceva. Cetateanul este adept al teoriei conform careia virusul .

UPDATE Raed Arafat a depus doua plangeri penale la DIICOT dupa ce a primit amenintari cu moartea: Au mai fost, dar acum chiar au parut serioase

Secretarul de stat Raed Arafat a depus o plangere penala la DIICOT, joi, dupa ce a fost amenintat cu moartea.

Arafat, plangere penala: Nu poti sa permiti asa ceva!

Secretarul de stat Raed Arafat a mers, joi, la DIICOT pentru a depune o plangere penala impotriva spionului Raul Coltor, care l-a amenintat cu moartea zilele trecute, pe o pagina de socializare.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Raed Arafat s-a prezentat la DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit un mesaj de amenintare cu moartea (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, joi, la sediul DIICOT pentru a depune o plangere dupa ce a primit o amenintare cu moartea de la o persoana, pe Facebook,.

RAED ARAFAT: Avem nevoie de masuri legislative impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta carantina

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat luni, la dezbaterile din Comisia Juridica pe Legea carantinei, ca este nevoie de reglementari legislative pentru a putea lua masuri impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta izolarea. Arafat a citat un studiu facut de Universitatea Yale care arata ca peste 50% din infectiile cu coronavirus sunt transmise de asimptomatici, conform Digi24.

Raed Arafat: Suntem sub o forma de atac hibrid. Mesajele de negationism nu fac decat sa distruga lupta impotriva coronavirusului (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit joi, pentru B1 TV, despre modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania, cum am ajuns sa avem chiar si 777 de infectari int.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )