Libnet.ro
UNICEF

14:00

Raed Arafat, despre cautarile pilotului disparut: Am cerut reverificarea zonei Postavarului. in judetele Sibiu si Dambovita se opresc cautarile pentru ca s-au acoperit zonele cerute (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat, despre cautarile pilotului disparut: Am cerut reverificarea zonei Postavarului. in judetele Sibiu si Dambovita se opresc cautarile pentru ca s-au acoperit zonele cerute (VIDEO)

Raed Arafat anunta ca incepand de marti cautarile aeriene pentru pilotul disparut cu planorul se vor opri, fiind accesibile 1-2 aernova, la cerere. in ceea ce priveste cautarile terestre, exista doua zone. continuă pe B1

Raed Arafat, despre operatiunea de cautare a planorului disparut joi: E o misiune dificila. Cautarile ar putea continua si sambata, cu forte suplimentare (VIDEO)

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, infirma informatia potrivit careia pilotul planorului disparut joi ar fi fost gasit si anunta ca operatiunile de cautare continua. E o misiune dificila, avand in.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

Read Arafat, despre cazul planorului disparut de 24 de ore: Cu cat se prelungeste durata de cautare, sansele de supravietuire sunt mai mici (VIDEO)

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seara, referitor la planorul disparut de mai bine de 24 de ore, ca sansele de supravietuire sunt tot mai mici, cu cat se prelungeste durata de.

Cele mai recente informatii despre cautarile pilotului care s-a prabusit cu un planor in Brasov

UPDATE - Autoritatile sunt din nou confuze, in cazul pilotului de planor disparut seara trecuta. Dupa ce au anuntat, pe rand, fie ca au descoperit zona in care se afla epava, fie ca pilotul a fost gasit mort.

S-au reluat cautarile pilotului de planor disparut la Brasov. Arafat: Cu cat se prelungeste timpul, sansele scad semnificativ

In aceasta dimineata au fost reluate cautarile pilotului disparut. Operatiunea a fost sistata pe timpul noptii, din cauza ca zona cautarilor este una dificila si de risc, a anuntatsecretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat: Cautarile pilotului planorului disparut au fost oprite in Sibiu si Dambovita

Cautarile pilotului planorului disparut joia trecuta au fost oprite in judetele Sibiu si Dambovita, care au anuntat ca au finalizat de verificat toate traseele, a anuntat, luni seara, secretarul de stat in.

Cautarile planorului disparut de 4 zile au continuat luni pe 50 de trasee montane. Raed Arafat: Costurile unei cautari de acest gen se ridica la sute de mii de euro

Costurile unei operatiuni de cautare precum cea a pilotului Mircea Craciun si a planorului pilotat de acesta, mai ales pe calea aviatica, se ridica la sute de mii de euro, a declarat, luni, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, care a precizat insa ca nu exista un buget limita. Potrivit unui comunicat transmis, luni seara, de Ministerul Afacerilor Interne, peste 1. 350 de pompieri, jandarmi, salvamontisti, politisti, militari si voluntari au verificat, in cursul zilei, 50 de trasee montane.

Raed Arafat: Costurile unei cautari ca cea in cazul pilotului disparut cu planorul se ridica la sute de mii de euro

Costurile unor operatiuni de cautare precum cea in cazul pilotului disparut cu planorul se ridica la sute de mii de euro, a declarat secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, informeaza Mediafax.

Cautarile planorului disparut in munti, reluate duminica. Raed Arafat: Am primit o poza cu un planor

Autoritatile au reluat, duminica dimineata, cautarile planorului disparut in munti. Secretarul de stat in Ministerul de Interne a anuntat ca sambata a primit o poza cu un planor care ar putea fi cel cautat.

Cele mai noi informatii despre cautarea pilotului de planor

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat ca autoritatile verifica mai multe piste posibile pentru gasirea planorului disparut in munti. Arafat a explicat ca a primit doua fotografii cu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )