Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat, despre purtarea mastii in toate spatiile publice: S-ar putea sa inceapa sa devina necesara. Eu port masca tot timpul cand sunt impreuna cu alte persoane

B1 B1,
Raed Arafat, despre purtarea mastii in toate spatiile publice: S-ar putea sa inceapa sa devina necesara. Eu port masca tot timpul cand sunt impreuna cu alte persoane

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara ca purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice ar putea deveni necesara in contextul cresterii. continuă pe B1

Coronavirus: Polonia introduce obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice Crestere cu 40% a numarului de noi infectii

Purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice va fi obligatorie in intreaga Polonie incepand de sambata iar restrictiile pentru scoli ar putea fi inasprite, a anuntat joi prim-ministrul tarii dupa ce autoritatile de la Varsovia au inregistrat o noua crestere record a numarului de infectii cu coronavirusul, transmit Reuters si Barrons.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din Dej

Masca de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus devine obligatorie, incepand de miercuri, in toate spatiile publice deschise din municipiul Dej, judetul Cluj, masura fiind.

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise aglomerate din Jud. Buzau. De cand se aplica masura

Potrivit unui comunicat al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, trei hotarari s-au adoptat miercuri, 7 octombrie 2020. Printre acestea, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate.

Raed Arafat, despre restrictiile legate de procesiunile religioase: Problema majora aici este numarul mare de persoane ce vin folosind autocare in care stau cate 7 - 8 ore

Raed Arafat a discutat despre masurile sanitare si de protectie impuse de catre autoritati, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a discutat.

Raed Arafat, despre carantina la nivel national: Nimeni nu doreste sa ia masuri absolute, dar anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat miercuri seara ce masuri restrictive pregatesc autoritatile dupa ziua in care s-a inregistrat un record de decese si de noi cazuri de.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia de la ATI: Resursa umana e una din limitari. Atunci cand sectiile de terapie intensiva devin total aglomerate, este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Uergenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista mai multe moduri in care poate fi gestionata situatia locurilor de la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19,.

Raed Arafat, despre inchiderea scolilor: Nici in alte tari aceasta nu e o masura care sa fi fost luata. in schimb, se poate ajunge la carantinarea unei localitati (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca nu se pune problema inchiderii scolilor din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. Nici alte.

Alba: Purtarea mastii, obligatorie si in spatiile deschise din localitatea Seusa, unde zonele cu rata de infectare crescuta ar putea fi carantinate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a decis ca, incepand de joi, purtarea mastii de protectie devine obligatorie si in spatiile deschise de pe domeniul public din localitatea Seusa, comuna Ciugud, unde rata de infectare este de 171.

SIBIU: in patru localitati va fi obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice si se inchid majoritatea restaurantelor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Sibiu a decis, marti, ca devine obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise din localitatile Selimbar, Cartisoara, Vurpar si Merghindeal, unde slujbele se vor oficia doar in curtile bisericilor si vor fi inchise majoritatea restaurantelor, incepand de miercuri, 7 octombrie, pana in 20 octombrie, potrivit prefectului Mircea Cretu, conform Agerpres.

Giurgiu: masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise

CJSU a stabilit marti o serie de noi masuri restrictive, in contextul pandemiei de COVID-19, iar printre acestea se numara si obligativitatea purtarii mastii in spatiile publice deschise. Informarea a venit i.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )