Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Polonia introduce obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice Crestere cu 40% a numarului de noi infectii

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Polonia introduce obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice Crestere cu 40% a numarului de noi infectii

Purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice va fi obligatorie in intreaga Polonie incepand de sambata iar restrictiile pentru scoli ar putea fi inasprite, a anuntat joi prim-ministrul tarii dupa ce autoritatile de la Varsovia au inregistrat o noua crestere record a numarului de infectii cu coronavirusul, transmit Reuters si Barrons. continuă pe Hotnews

Autoritatile din Giurgiu impun obligativitatea purtarii mastii de protectie in unele spatii deschise

Autoritatile din judetul Giurgiu au votat, marti, masuri restrictive al caror rol este acela de prevenire a raspandirii COVID-19, printre acestea numarandu-se obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii deschise, fiind exceptati copiii mici si persoanele care fac efort fizic intens.

Coronavirus in lume: Noi bilanturi record in Austria, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Cehia si Slovacia UE a reusit sa incheie un nou contract pentru remdesivir

Al doilea val al pandemiei de coronavirus ia viteza in Europa, un numar tot mai mare de tari, precum Franta, Olanda, Cehia, Ucraina, Bulgaria sau Romania raportand noi si noi bilanturi zilnice record. Covid-19 continua sa se raspandeasca si in alte parti ale lumii, Brazilia depasind joi pragul de 5 milioane de cazuri. 36 Polonia introduce obligativitatea purtarii mastii in toate spatiile publice Crestere cu 40% a numarului de noi infectii 16. 58 Institutul Robert Koch trage semnalul de alarma privind raspandirea necontrolata a virusului 15. 37 Moderna lasa la liber tehnologia vaccinului sau 14. 25 Record de infectii inregistrat si in Iran13. 25 UE, acord pentru vaccinul Johnson Johnson.

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise din Dej

Masca de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus devine obligatorie, incepand de miercuri, in toate spatiile publice deschise din municipiul Dej, judetul Cluj, masura fiind.

Klaus Iohannis, despre obligativitatea purtarii mastii in Romania, inclusiv in spatii deschise: Daca expertii ar recomanda asa ceva, eu sunt de acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca daca specialistii vor decide ca este necesar ca masca de protectie sa fie purtata in aer liber si in locurile mai putin aglomerate, el va sustine.

Giurgiu: masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise

CJSU a stabilit marti o serie de noi masuri restrictive, in contextul pandemiei de COVID-19, iar printre acestea se numara si obligativitatea purtarii mastii in spatiile publice deschise. Informarea a venit i.

Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile publice deschise aglomerate din Jud. Buzau. De cand se aplica masura

Potrivit unui comunicat al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, trei hotarari s-au adoptat miercuri, 7 octombrie 2020. Printre acestea, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )