Libnet.ro
UNICEF

13:30

Raed Arafat, despre inchiderea scolilor: Nici in alte tari aceasta nu e o masura care sa fi fost luata. in schimb, se poate ajunge la carantinarea unei localitati (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat, despre inchiderea scolilor: Nici in alte tari aceasta nu e o masura care sa fi fost luata. in schimb, se poate ajunge la carantinarea unei localitati (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca nu se pune problema inchiderii scolilor din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. Nici alte. continuă pe B1

Raed Arafat, despre restrictiile legate de procesiunile religioase: Problema majora aici este numarul mare de persoane ce vin folosind autocare in care stau cate 7 - 8 ore

Raed Arafat a discutat despre masurile sanitare si de protectie impuse de catre autoritati, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a discutat.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia de la ATI: Resursa umana e una din limitari. Atunci cand sectiile de terapie intensiva devin total aglomerate, este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Uergenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista mai multe moduri in care poate fi gestionata situatia locurilor de la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19,.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown. Vor fi luate insa masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2, a avertizat Arafat.

RAED ARAFAT: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, astazi, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

Raed Arafat, despre masurile ce ar putea fi aplicate in plan local: Interzicerea evenimentelor precum nunti, botezuri inchiderea sau sistarea activitatilor din restaurante, in interior (VIDEO)

In cursul conferintei de luni seara, organizata dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2.

inca o zi cu peste 2.000 de infectari. Ce spune Arafat despre o noua inchidere a unor activitati si despre lockdown

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca momentan nu exista discutii cu privire la inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Prezent la Targu Mures, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea SMURD in Romania, Raed Arafat, presedintele Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca la acest moment nu se discuta.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Se discuta despre suspendarea activitatii agentilor economici care nu respecta regulile (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat marti, in cadrul emisiunii Talek B1, ca in acest moment autoritatile discuta despre posibilitatea ca activitatea agentilor.

Raed Arafat, anunt despre riscul ca Romania sa se intoarca la starea de urgenta

Raed Arafat a vorbit, marti seara, despre riscul ca Romania sa se intoarca la starea de urgenta dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat marti un nou record de pacienti la ATI si morti din cauza COVID-19. Astfel, secretarul de stat in MAI recunoaste ca organizarea alegerilor locale a contribuit la explozia numarului de cazuri noi.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2221 seconds )