Libnet.ro
UNICEF

10:15

Raed Arafat, dupa tragedia de la Institutul Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, dupa tragedia de la Institutul Matei Bals: Sistemul a functionat foarte bine

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca la Institutul Matei Bals putea sa se intample o tragedie mult mai mare. continuă pe Antena3

Arafat, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Interventia a decurs foarte bine. Au fost identificate 280 de locuri la sectii unde puteam duce pacientii

Seful DSU Raef Arafat a declarat ca interventia in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals a decurs foarte bine si a precizat ca existau 280 de locuri in diferite sectii ale spitalelor unde puteau fi transferati pacientii, insa a fost necesar transferul numai pentru 53 de persoane. El a adaugat ca nu doreste sa speculeze asupra cauzei incendiului, fiind o ancheta in desfasurare.

Noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Cel putin patru sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis duminica noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

Care este starea de sanatate a pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntatduminica noi date despre pacientii transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals. Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti: 11 pacienti.

Fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat infiintarea unui fond national pentru siguranta pacientilor in spitale, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

Florin Citu, dupa o vizita la Institutul Matei Bals: Vinovatii vor suporta consecintele, indiferent de functia pe care o au Salariile mari din sectorul public trebuie justificate de un mod de lucru profesionist

Premierul Florin Citu a mers, sambata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde a izbucnit un incendiu vineri dimineata, soldat cu moartea a sase pacienti COVID-19. Seful Guvernului a insistat.

Protest la Ministerul Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Demisia! Iesi afara!

Zeci de oameni au iesit in strada, astazi, si au organizat un protest in fata Ministerului Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 au murit.

Gabriela Firea, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: E mult prea mult! Nu se mai poate! Cine raspunde pentru victime?

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, a avut o prima reactie dupa incendiul tragic de la Institutul Matei Bals din Bucuresti, printr-o postare pe Facebook.

Reactia Sanitas, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Pacientii sufera cel mai mult din cauza uzurii spitalelor romanesti

Federatia Sanitas a transmis, vineri, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals ca pacientii sunt cei care sufera cel mai mult din cauza uzurii spitalelor si a neglijentei perpetuate de autoritatile romanesti. Sindialistii considera ca salariatii din sistem, obositi si demoralizati, au un stres in plus din cauza pericolului de incendiu.

Care este starea pacientilor transferati la alte spitale dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: patru, in stare grava, sunt intubati in sectiile ATI

Patru pacienti transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt la ATI, intubati, doi dintre ei fiind in stare grava. Alti cinci pacienti, aflati la Spitalul Militar Central si la Spitalul de Urgenta Floreasca, urmeaza sa fie externati.

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Cinci persoane au murit carbonizate

ACTUALIZARE - AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and --- *ACTUALIZARE - Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau --- *ACTUALIZARE - KELEMEN HUNOR: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva --- *ACTUALIZARE - STS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04 --- *ACTUALIZARE - PATRIARHUL DANIEL: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti --- *ACTUALIZARE - Majoritatea pacientilor transferati la diferite spitale sunt in stare stabila, dar pe oxigen --- *ACTUALIZARE - Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DAN BARNA: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu --- *ACTUALIZARE - CATALIN DRULA: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie --- *ACTUALIZARE - A fost confirmat inca un deces --- *ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )