Libnet.ro
UNICEF

17:30

Raed Arafat explica de ce a fost blocata achizitia unor noi ambulante. Pe cine invinovateste secretarul de stat

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat explica de ce a fost blocata achizitia unor noi ambulante. Pe cine invinovateste secretarul de stat

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, a dezvaluit, la postul de televiziune Digi24, ca achizitia de noi salvari a fost blocata deliberat de anumiti functionari ai Ministerului Sanatatii si care inca lucreaza in institutie. continuă pe România Liberă

Raed Arafat, semnal de alarma pentru populatie: Fenomenele meteo extreme se vor intensifica!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a facut mai multe recomandari pentru populatie in contextul fenomenelor meteo extreme din ultima perioada, soldate cu morti si raniti.

Raed Arafat, despre romanii raniti in Ungaria: O sa-i aducem in tara, daca decid medicii de la Debretin

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, marti, ca doi din cei sase raniti in accidentul petrecut in Ungaria sunt in stare grava si a precizat ca medicii di.

Raed Arafat, mesaj dupa accidentul mortal care i-a indoliat pe salvatorii din Caras-Severin

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a transmis condoleante familiei ambulantierului mort in accidentul frontal de duminica seara, de pe DN6, in apropiere de localitatea Caransebes. De asemenea,.

SUA: Camera Reprezentantilor a votat pentru aprobarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, Iranului si Coreei de Nord

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a votat pentru aprobarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, Iranului si Coreei de Nord, in ciuda obiectiilor presedintelui Donald Trump fata de legislatie, relateaza Reuters.

FOTO + VIDEO. Trei romani au murit, alti sase au fost raniti, intr-un accident in Ungaria. Ei se aflau intr-un microbuz care se intorcea in Romania. Raed Arafat: Doi dintre raniti sunt in stare critica

Trei romani au murit, iar alte sase au fost raniti, fiind transportati la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident, in Ungaria, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Alerta meteo, valabila pentru jumatate de tara, pana joi seara. Raed Arafat avertizeaza: Fenomenele meteo extreme se vor intensifica. Cand este vijelie nu iesi pe strada

Un nou Cod galben de ploi, valabil de miercuri seara pana joi la ora 20. 00, a fost emis de Administratia Nationala de Meteorologie. Avertizarea vizeaza jumatate de tara.

Aplicatie pentru medicii rezidenti. Raed Arafat: Va fi o foaie de parcurs a pregatirii lor

Prima aplicatie de mobil destinata pregatirii medicilor rezidentilor in medicina de urgenta, medEasy, a fost lansata, marti, la spitalul Floreasca, in prezenta sefului Departamentului pentru.

LOreal Romania ia in considerare deschiderea unor noi magazine proprii. Cum vrea compania sa isi dubleze numarul de clienti in urmatorii 10 ani

LOreal Romania, al doilea jucator din industria locala a cosmeticelor, vrea sa se extinda pe piata de retail si ia in calcul lansarea unor doua magazine noi proprii, NYX Professional, pe langa cele 3 magazine deja existente. Totodata, compania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )