Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificila

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Lupta cu un al doilea val al pandemiei ar putea deveni de zece ori mai dificila

Raed Arafat, a tras un semnal de alarma, miercuri, la Sinteza zilei. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Nu cred ca se vor relaxa si alte masuri de restrictie pana pe 1 iunie

Dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ca alte masuri de restrictie se vor relaxa in mod gradual, in functie de efectele pe care le va avea prima relaxare.

Raed Arafat: Nu sunt pentru amenzile la care lumea sa iti rada in nas cand le dai

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, considera ca amenzile pentru romanii care incalca restrictiile impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea coronavirusului trebuie sa fie stabilite astfel incat lumea sa nu le rada in nas politistilor sau jandarmilor care dau aceste sanctiuni.

Raed Arafat, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza Zilei, de la ora 21

In aceasta seara, la Sinteza Zilei, doctorul Raed Arafat, face anunturi in exclusivitate privind schimbarile pentru calatoriile cu avioanele, vacante, restaurante, scoli, spitale, sali de spectacole.

Raed Arafat, despre starea de alerta. Care sunt masurile care trebuie respectate

In urmatoarea perioada oamenii trebuie sa dea dovada de responsabilitate, spune Raed Arafat. Secretarul de stat a vorbit despre masurile care vor fi luate dupa 15 mai si a specificat ca relaxarea se va face treptat si cu precautie, pentru a nu risca o inmultire a numarului de imbolnaviri.

Raed Arafat, cum vor circula persoanele de peste 65 de ani dupa 15 mai. Avertismentul este foarte serios

Raed Arafat a declarat, duminica seara, ca persoanele de peste 65 de ani nu vor mai fi nevoite sa iasa de casa dupa un program bine stabilit, dupa ce se vor ridica restrictiile starii de urgenta.

Controversatul medic francez Didier Raoult sustine ca al doilea val de Covid-19 este exclus

Controversatul medic francez Didier Raoult sustine ca epidemia de coronavirus se incheie in zona sa si nu va exista un al doilea val in lume, in ciuda apelului la vigilenta al Organizatiei Mondiale ale Sanatatii OMS).

Al doilea val de coronavirus, considerat improbabil in Danemarca, prima tara din Europa care a relaxat conditiile de carantina

Un al doilea val al noului coronavirus este improbabil in Danemarca, unde rata de reproducere a bolii a scazut dupa relaxarea unei serii de restrictii, a afirmat marti sefa Autoritatii de control a bolilor infectioase, citata de AFP.

COVID-19: Noi focare de infectii in Coreea de Sud, dupa ce autoritatile au relaxat restrictiile. Specialistii se tem de un al doilea val al pandemiei

Coreea de Sud a raportat duminica 34 de cazuri noi de Covid-19, cea mai mare crestere zilnica raportata in ultimaluna, numarul total de infectii ajungand la 10. Coreea de Sud a primit numeroase laude.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )