Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, despre starea de alerta. Care sunt masurile care trebuie respectate

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, despre starea de alerta. Care sunt masurile care trebuie respectate

In urmatoarea perioada oamenii trebuie sa dea dovada de responsabilitate, spune Raed Arafat. Secretarul de stat a vorbit despre masurile care vor fi luate dupa 15 mai si a specificat ca relaxarea se va face treptat si cu precautie, pentru a nu risca o inmultire a numarului de imbolnaviri. continuă pe Antena3

COVID-19: Romania se afla in randul statelor cu risc maxim al pandemiei, sustin expertii internationali. Care sunt masurile recomandate

Romania se afla in continuare in randul statelor care se confrunta cu un risc maxim al pandemiei de COVID-19, cu o medie a cazurilor noi de infectari cuprinsa intre 300 si 350, potrivit datelor furnizate de.

Arafat, anunt despre libertatea de miscare a varstnicilor, din 15 mai: Avertismentul este foarte serios

Raed Arafat a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca persoanele de peste 65 de ani nu vor mai fi nevoite sa iasa de casa dupa un program bine stabilit, dupa ce se vor ridica restrictiile starii de urgenta.

Raed Arafat: Dupa 15 mai, spitalele o sa primeasca din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca dupa data de 15 mai spitalele vor primi din ce in ce mai multi pacienti care nu reprezinta urgenta.

Preot ortodox, catre Raed Arafat: Nu aveti autoritatea sa va pronuntati privind inchiderea sau deschiderea bisericilor

Preotul a postat un text intitulat Cei 5 NU, prin care ii transmite lui Raed Arafat ca nu are nicio autoritate in a lua decizii cu privire la viata Bisericii Ortodoxe.

Raed Arafat, cum vor circula persoanele de peste 65 de ani dupa 15 mai. Avertismentul este foarte serios

Raed Arafat a declarat, duminica seara, ca persoanele de peste 65 de ani nu vor mai fi nevoite sa iasa de casa dupa un program bine stabilit, dupa ce se vor ridica restrictiile starii de urgenta.

Monica Anisie: Elevii cu parinti de peste 65 de ani nu au interzis la scoala. Am discutat cu Raed Arafat sa luam masuri suplimentare pentru profesori

Profesorii de peste 65 de ani, dar si elevii ai caror parinti au peste aceasta varsta vor putea sa participe la cursuri, a anuntat Ministrul Educatiei Monica Anisie, dupa ce s-a consultat cu secretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat (DSU): Pericoul nu a trecut. Daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat, situatia risca sa fie scapata de sub control si unele masuri ar putea fi prelungite

Pericolul nu a trecut si exista riscul ca situatia sa fie scapata de sub control daca relaxarea restrictiilor incepe necontrolat si mai repede de 15 mai, este de parere Raed Arafat, seful Departamentului.

Scrisoarea unui preot pentru Raed Arafat: Nu cred ca e corect sa va adresati crestinilor

Preotul ortodox Marcel Malanca a postat o scrisoare deschisa, prin intermediul careia ii transmite un mesaj lui Raed Arafat referitor la noile restrictii.

Dr. Raed Arafat: incet-incet, atentia populatiei a fost deviata

Dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, intr-o postare pe Facebook, ca atentia romanilor a fost deviata catre incalcarea unor drepturi fundamentale, in timp ce numarul cazurilor de coronavirus continua sa creasca si sa faca victime.

Raed Arafat: Cel putin jumatate dintre unitatile de primiri urgente au nevoie de modernizare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat a vizitat, vineri, alaturi de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, santierul de la noua Unitate de primiri urgente de la Spitalul Bagdasar-Arseni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )