Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Medicul sau unitatea medicala decid unde pot sa limiteze activitatea pentru a nu expune pacientii si personalul medical (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Medicul sau unitatea medicala decid unde pot sa limiteze activitatea pentru a nu expune pacientii si personalul medical (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a explicat marti seara ca medicii vor decide in perioada urmatoare in ce masura vor limita activitatea din unitatile medicale. Asta in co. continuă pe B1

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

Raed Arafat: Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate cu coronavirus inseamna ca atatea sunt

Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania arata ca atatea sunt, a atras atentia Raed Arafat, la Antena 3, unde a vorbit despre pandemia de COVID 19.

Cum se protejeaza Raed Arafat in aceste zile. Ce face cu hainele si pantofii

Raed Arafat a luat masuri in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Cum se protejeaza acesta si ce face cu hainele si pantofii pe care ii poarta atunci cand este nevoit sa iasa afara din casa? Cum se protejeaza Raed Arafat in aceste zile? Raed Arafat se protejeaza foarte bine pentru a nu se .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Mircea Badea, reactie furibunda dupa emisiunea cu Raed Arafat. intre manelism si panica

Duminica seara, reputatul doctor Raed Arafat a vorbit, in cadrul unei emisiuni care nu a durat mai putin de trei ore, despre virusul mortal COVID-19), care a bagat lumea-n sperieti, venind cu lamuriri cu privire la cele mai importante lucruri legate de noul coronavirus. Mircea Badea, gazda emisiunii, a ajuns la o concluzie intristatoare. Mircea .

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Raed Arafat, apel la donatorii de sange: Centrele sanguine sunt deschise si va asteapta. Altfel o sa inregistram decese din cauza lipsei de sange (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a atras atentia asupra faptului ca, in ultima perioada a fost inregistrata o scadere a numarului donatorilor de sange. Secretarul de.

Marcel Vela, Bogdan Despescu si Raed Arafat, declaratii de presa la MAI, la ora 22.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela, impreuna cu secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, vor sustine o declaratie de presa, marti seara, la ora 22. 00, la sediul MAI.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis si Orban s-au intalnit fara Raed Arafat: Chiar nu inteleg in ce lume traim

Victor Ponta vine cu critici dure dupa intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban, care a avut loc fara Raed Arafat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )