Libnet.ro
UNICEF

11:30

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Daca legea privind carantina si izolarea se adopta, vom avea capacitatea de a reduce numarul de imbolnaviri cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si-a manifestat speranta ca, in sfarsit, legea privind carantina si izolarea va fi adoptata in plenul Senatului. in opinia sa, au fost eliminate orice posibile chichite ce puteau face.

CSM nu va emite aviz la legea privind carantina si izolarea

Consiliul Superior al Magistraturii apreciaza ca nu se impune emiterea unui aviz legii pe motiv ca a.

Raed Arafat, reactie furibunda la adresa cetatenilor: Nici nu s-a publicat legea si au si inceput atacurile impotriva mea

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp dupa ce legea izolarii si carantinei a fost votata in Senat. in ciuda tuturor eforturilor pe care le face impreuna cu colegii sai, secretarul de stat in MAI a fost aspru criticat de cetateni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o retea de socializare, cu scopul .

Arafat: Nici nu s-a publicat Legea carantinarii si au inceput atacurile la mine. Chiar asa? Au votat toti o Lege care daputere absolutadr. Arafat?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, lauda Legea carantinarii care a trecut joi de Senat si spune, ca, astfel, autoritatile vor putea sa actioneze prompt si sa ia decizii bazape pe analize.

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

Raed Arafat le-a predat senatorilor lectia despre asimptomatici

Prezent in sedinta Comisiei Juridice din Senat unde s-a discutat pe marginea legii privind carantina.

RAED ARAFAT: Problema COVID-19 e complexa, fiind necesara conlucrarea intre noi toti, de la autoritati la fiecare individ

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca legea adoptata de Senat privind carantinarea si izolarea permite autoritatilor sa poata actiona prompt si sa ia decizii bazate pe analize si recomandari fara pierdere de timp, conform Agerpres.

Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook de un conspirationist: O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de Piatra!

Raed Arafat este amenintat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiratiei potrivit cariea viruslui SARS-CoV-2 nu exista. Mesajul dur publicat pe reteau de socializare a devenit viral.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2955 seconds )