Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, luni, la Sinteza zilei, ce va fi diferit dupa 15 mai fata de perioada de dinainte de pandemie. Pana atunci, insa romanii trebuie sa respecte prevederile ordonantei, pentru ca exista riscul ca data de relaxare a masurilor sa fie decalata, a avertizat Raed Arafat. continuă pe Antena3

Raed Arafat: intelegeti ca nu a inceput relaxarea Riscam sa primim o lovitura de boomerang, ca virusul sa revina in forta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a lansat sambata un nou avertisment, dupa ce au aparut semnale ca romanii au inceput deja relaxarea normelor de protectie in fata virusului. Pana pe 15 mai nu se relaxeaza nimic, iar daca acum nu respectam restrictiile, efectele pot fi dramatice, a afirmat Arafat, la Realitatea Plus.

Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de vara

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca romanii trebuie sa fie rezervati in a-si face planuri privind concediile din timpul verii. Chestionat, duminica seara, la Digi 24, ce ar sfatui pe cineva care il intreaba daca sa isi faca planuri pentru vacanta de vara, Arafat a spus ca ar fi rezervat.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Raed Arafat: Oamenii trebuie sa respecte regulile in continuare ca sa putem relaxa masurile de pe 15 mai

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul de Interne, atrage atentia populatiei asupra faptului ca mai sunt inca trei saptamani pana la relaxarea masurilor si ca e foarte important ca pana atunci sa respecte in continuare masurile de izolare.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Unii au inteles ca relaxarea a inceput deja si nu respecta regulile. Atentie, mai avem vreo 3 saptamani

Potrivit Presedintelui Romaniei,Klaus Iohannis, primele masuri de relaxare a restrictiilor, luate in contextul pandemiei de coronavirus, vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va renunta.

Producatorii auto europeni reiau productia, odata cu relaxarea masurilor de distantare sociala

Grupul german Volkswagen reia luni productia la fabrica Wolfsburg din Germania, urmand exemplul altor constructori europeni de automobile care profita de relaxarea masurilor de distantare sociala impuse de guverne din cauza noului coronavirus pentru a-si relua activitatile.

Raed Arafat raspunde la intrebarea: Sa-mi fac planuri de concediu pentru la vara?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda romanilor sa nu-si faca planuri de concediu pentru la vara si sa astepte sa vada cum evolueaza criza de coronavirus.

Basescu, despre relaxarea masurilor: Nu poti lua o astfel de decizie fara o harta a riscului Daca nu trecem la testari masive, ne pregatim pentru o catastrofa

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca o harta a riscului pandemiei este necesara pentru luarea masurilor de relaxare si sustine testarea in masa a populatiei. Basescu i-a indemnat pe cei care doresc sa redeschida productia in hale sa ia exemplul celor de la Dacia.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Dupa 15 mai, cu certitudine nu cred ca se vor deschide scolile

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a anuntat primele masuri de relaxare a restrictiilor luate in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )