Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat: Sistemul medical se adapteaza. Grija cea mare e sa nu ne moara alti pacienti din cauza COVID 19, cu alte patologii

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Sistemul medical se adapteaza. Grija cea mare e sa nu ne moara alti pacienti din cauza COVID 19, cu alte patologii

Spitalele se vor organiza pentru a primi pacientii cu coronavirus, in cazul in care numarul imbolnavirilor va creste, a spus Raed Arafat, la Antena 3, aratand ca exista deja implementate reguli stricte la nivelul unitatilor sanitare. continuă pe Antena3

Raed Arafat a reactionat dupa ce oamenii au iesit in numar mare la plimbare in parcuri

Secretarul de stat Raed Arafat a reactionat sambata, dupa ce oamenii au iesit in numar mare la plimbare in parcuri sau la gratar, in imprejurimile Bucurestiului, in pofida recomandarilor facute in contextul pandemiei de coronavirus.

Arafat: Presiunea mare va fi asupra sectiilor de terapie intensiva Cantitati importante de materiale incep sa soseasca de duminica, vor fi distribuite in regim de urgenta (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu au anuntat, la sediul ministerului, noile masuri legate de epidemia de coronavirus, adoptate prin ordonanta.

Raed Arafat, dupa ce oamenii au iesit la plimbare in parcuri sau la gratar in Bucuresti

Secretarul de stat Raed Arafat a reactionat sambata, dupa ce oamenii au iesit in numar mare la plimb.

Raed Arafat: Populatia a fost indusa in eroare si panica fara rost. Proiectul privind interzicerea deplasarilor, inca pe masa discutiilor

Raed Arafat precizeaza, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Romania nu se afla in situatia altor tari cu un numar foarte mare de cazuri de coronavirus, iar masurile propuse pana acum de catre autoritatile romane sunt cu caracter preventiv, care sa limiteze raspandirea coronavirus.

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Raed Arafat explica strategia Romaniei in plina pandemie de coronavirus, de la 21.00, la Antena 3

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, vine duminica seara, de la ora 21:00, la Antena 3, unde va raspunde celor mai importante intrebari care ii framanta pe romani, in plina criza provocata de coronavirus.

Rutina lui Raed Arafat la sosirea acasa, pentru a evita transmiterea coronavirus: Virusul nu se ia de pe haine

Raed Arafat a explicat, la Antena 3, care este rutina lui, la revenirea la domiciliu, pentru a evita raspandirea infectiei cu coronavirus.

Raed Arafat: Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate cu coronavirus inseamna ca atatea sunt

Sa nu creada lumea ca numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Romania arata ca atatea sunt, a atras atentia Raed Arafat, la Antena 3, unde a vorbit despre pandemia de COVID 19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )