Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Sunt spitale si cladiri ale ISU cu risc seismic

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Sunt spitale si cladiri ale ISU cu risc seismic

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat an declarat joi seara ca, in caz de cutremur, exista riscuri inclusiv pentru cladirile serviciilor de ambulanta si ale inspectoratelor pentru situatii de urgenta si a dat exemplul hangarelor pentru misiunile aeromedicale care, daca risca sa cada, risca sa scoata resurse importante de pe lista de interventie. continuă pe Adevărul

Raed Arafat spune ca IGSU nu are destule autospeciale de transport victime pentru ca s-a opus o functionara din Minister

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, a declarat ca o functionara s-a opus programului de dotare cu autospeciale de transport victime multiple.

Raed Arafat, despre cutremurul din Italia: Nu avem nicio informatie ca ar fi vreun roman implicat (VIDEO)

Secretarul de Stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat pentru B1TV ca nu este niciun roman implicat in tragedia din Italia provocata de cutremurul de 6,2 grade Richter care a avut loc mi.

Raed Arafat, mesaj cutremurator: Am tot transmis mesaje de condoleante cand au murit oameni nevinovati

Raed Arafat a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca isi doreste ca omenirea sa ajunga sa vada dincolo de interesele marunte si certurile politice, comentand astfel masacrul.

Explozie la Rafinaria Petromidia. Ce spune Raed Arafat despre un posibil risc bacteriologic

O explozie a avut luni dupa-amiaza laRafinaria Petromidia din Navodari. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie. Secretarul de Stat in MAI, Raed Arafat a declarat ca echipajele ISU.

Raed Arafat recunoaste: Sistemul medical romanesc ar fi total depasit in cazul unei catastrofe similara celei din Italia (VIDEO)

Sistemul medical romanesc ar fi total depasit in cazul unei catastrofe similara celei din Italia. O spun chiar reprezentantii ministerul sanatatii care arata ca multe dintre spitale sunt in pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )