Libnet.ro
UNICEF

19:31

Raed Arafat trage un semnal de alarma: Noul coronavirus nu e o biata gripa. Scenariul urat ca vom avea o crestere rapida exista!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat trage un semnal de alarma: Noul coronavirus nu e o biata gripa. Scenariul urat ca vom avea o crestere rapida exista!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca noul coronavirus nu e o biata gripa si cere populatiei sa respecte masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Acum sunt zile cruciale. Week-end-urile au devenit un mare risc. Vor incepe controale serioase pentru ca nu mai merge

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) avertizeaza, in contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus in Romania, ca week-end-urile reprezinta un mare risc pentru ca la.

Avertisment ingrijorator al lui Raed Arafat: Situatia se poate deteriora oricand

Masurile de relaxare vin pe o curba descendenta a epidemiei in tara noastra insa este nevoie de respectarea regulilor de protectie pentru ca situatia sa nu se agraveze , avertizeaza Raed Arafat.

Raed Arafat: Acum sunt zile cruciale. Week-end-urile au devenit un mare risc

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne Raed Arafat a declarat ca se observa o crestere a numarului de cazuri noi de infectari cu coronavirus si ca week-end-urile reprezinta un mare risc deoarece oamenii ies la terase si in cluburi fara sa respecte prea mult distantarea sociala.

Raed Arafat arunca bomba: Cati romani mor, de fapt, din 100 de infectati

Raed Arafat a explicat, marti, la Sinteza zilei, de ce este prea devreme ca Romania sa renunte la masurile de prevenire a infectiei cu coronavirus.

RAED ARAFAT: in cadrul prelungirii starii de alerta se pastreaza purtarea mastilor in spatii publice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca in propunerea de prelungire a starii de alerta cu 30 de zile nu mai sunt incluse achizitiile directe. Arafat a mentionat ca se pastreaza obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise si triajul epidemiologic si ca intre noile masuri este si deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei, anunta G4media. ro.

Mircea Badea, reactie dupa replicile dure cu Raed Arafat: intre mine si doctorul Arafat nu exista niciun razboi! Raman sustinatorul lui

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea, a tinut sa clarifice ca intre el si Raed Arafat nu exista niciun razboi, in ciuda dezbaterii mai aprinse pe care au avut-o in editia de duminica seara.

Mircea Badea l-a sunat pe Raed Arafat in direct, la Radio ZU. Stati putin sa ne intelegem, mie nu mi se pare in regula!

Mircea Badea l-a sunat, miercuri, in direct de la radio ZU, pe seful Grupului de Comunicare Strategica, Raed Arafat.

De ce nu se redeschid restaurantele si teatrele. Anuntul vehement facut de Raed Arafat

Raed Arafat a marturisit, dupa sedinta de guvern, in care s-a decis prelungirea starii de alerta, de ce nu se redeschid restaurantele si teatrele.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. PSD are castig de cauza

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a prezentat, marti, dupa sedinta de Guvern, motivele pentru care s-a propus prelungirea starii de alerta. El a precizat ca nu se mai regasesc propuneri privind achizitii directe sau alte propuneri care nu sunt necesare in aceasta faza.

S-a descoperit primul medicament ce salveaza viata, in lupta cu noul coronavirus. Anuntul facut de medicul Adrian Marinescu

Medicament revolutionar in luata co noul coronavirus. Dexametazona poate salva vietile pacientilor infectati cu COVID-19. Tratamentul cu doze mici de steroizi reprezinta un progres major in lupta impotriva virusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )