Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rafael Nadal, dupa eliminarea de la Wimbledon: Sunt trist, insa asta este situatia, viata continua

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, dupa eliminarea de la Wimbledon: Sunt trist, insa asta este situatia, viata continua

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a afirmat ca nu se astepta sa piarda intalnirea cu luxemburghez Gilles Muller, disputata luni in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, insa a recunoscut ca nu a facut cel mai bun joc al sau pe iarba de la All England Club. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, eliminat de la Wimbledon dupa nu decisiv epic

Gilles Muller a reusit la cei 34 de ani ai sai cea mai mare victorie a carierei, dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal in optimi de finala la Wimbledon.

Rafael Nadal, eliminat de la Wimbledon dupa un decisiv epic

Gilles Muller a reusit la cei 34 de ani ai sai cea mai mare victorie a carierei, dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal in optimi de finala la Wimbledon.

Rafael Nadal a cerut ajutor pentru a arunca un ambalaj la gunoi - VIDEO

Rafael Nadal s-a facut remarcat, luni, la Wimbledon, nu numai in meciul de tenis, ci si din cauza unui mic incident, potrivit Daily Mail. Dupa ce Nadal s-a bucurat de un supliment de electroliti, a sunat un.

VIDEO Punct ireal castigat de Rafael Nadal in meciul cu Gilles Muller, in optimile turneului de la Wimbledon

Rafael Nadal si Gilles Muller au oferit un spectacol incredibil in optimi la Wimbledon, pe parcursul unei partide care a durat aproape cinci ore.

Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Interzis la Wimbledon, Ilie Nastase a vazut meciul Simonei Halep cu Johanna Konta din sferturi la televizor si la final a avut cateva sfaturi pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

Simona, inainte de saptamana a doua la Wimbledon: Sunt foarte fericita cu nivelul meu de joc, imi da incredere. Ma simt din nou bine

Era limpede pentru oricine a urmarit cu atentie ultimele luni, dar si tenisul de-a lungul anilor, ca era foarte dificil de anticipat cum va reactiona Simona la debutul Wimbledon. Urma sa fie inca afectata si sa se impiedice de unul dintre primele tururi, cum s-a intamplat, de exemplu, in 2015, intr-un alt moment de vulnerabilitate? Venea Wimbledon prea devreme? Urmau sa o apese discutiile de dupa RG, sau poate calculele despre primul loc, cel de care fusese asa de aproape?.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )