Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rafael Nadal incepe in forta Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Rafael Nadal incepe in forta Turneul Campionilor

Revenit la Turneul Campionilor dupa ce in 2014 a ratat competitia din cauza operatiei de apendicita, Rafael Nadal s-a impus, luni seara, in fata lui Stan Wawrinka, cu 6-3 6-2, intr-un meci din Grupa Ilie Nastase. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Florin Mergea joaca duminica impotriva fratilor Bryan. Programul primelor doua zile

Turneul Campionilor incepe duminica la Londra, iar Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna joaca impotriva fratilor Bryan, cel mai bun dublu din lume.

Reactia lui Horia Tecau dupa victoria din primul meci la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au debutat, luni, cu victorie la Turneul Campionilor si au urcat pe primul loc in clasamentul mondial provizoriu al clasamentului de dublu.

Turneul Campionilor din Romania! Reactia lui Florin Mergea dupa victoria cu fratii Bryan, rezultate si programul complet al competitiei

Florin Mergea si Horia Tecau au debutat cu victorii la Turneul Campionilor de la Londra. Florin si Bopanna vor juca marti cu sanse de calificare in semifinale.

Turneul Campionilor: Andy Murray l-a invins pe David Ferrer

Andy Murray a castigat partida de debut de la Turneul Campionilor, scotianul impunandu-se, dupa un meci de mare lupta, in fata lui David Ferrer. Favorit numarul doi, Andy a avut nevoie de doua seturi, scor 6-4, 6-4, pentru a trece de David.

Turneul Campionilor: Debut cu victorie pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer cap de serie numarul doi) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic favoriti numarul sapte).

Turneul Campionilor, programul zilei de luni - Horia Tecau va juca de la ora 14:00

Luni se vor disputa patru meciuri la Turneul Campionilor, prima partida a zilei fiind cea in care perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer se va duela cu dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie entuziasmanta cu Tomas Berdych

Roger Federer a avut nevoie de o ora si zece minute pentru a-l invinge pe Tomas Berdych, intr-o partida contand pentru Grupa Stan Smith de la Turneul Campionilor. A fost 6-4, 6-2, pentru fostul lider mondial. In urmatoarea partida, Fedex il va intalni pe Novak Djokovic.

Mergea si Bopanna au debutat cu o victorie in Turneul Campionilor de la Londra

Perechea formata din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a invins cu 6-4, 6-3 cuplul alcatuit din gemenii americani Bob si Mike Bryan, principalii favoriti, duminica, in meciul lor de debut in Grupa Ashe/Smith de la Turneul Campionilor de la Londra, Barclays ATP World Tour Finals.

Turneul Campionilor: Florin Mergea debut cu victorie impotriva fratilor Bryan

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna au intrat in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

Turneul Campionilor: victorie magnifica a dublului Florin Mergea - Rohan Bopanna impotriva fratilor Bryan!

Romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au trecut in doua seturi de cel mai bun cuplu din lume, in prima partida de la Turneul Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )