Libnet.ro
UNICEF

17:00

Raluca Turcan: Acestea sunt locurile in care se produc cele mai multe infectari cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Acestea sunt locurile in care se produc cele mai multe infectari cu coronavirus

Raluca Turcan a declarat marti seara, ca lupta cu epidemia de coronavirus trebuie sa fie un efort comun al Guvernului, autoritatilor locale, dar si al cetatenilor. Vicepremierul a precizat care sunt locurile in care se produc cel mai des infectari cu noul coronavirus. Printre acestea se afla evenimentele private, acolo unde nu s-au respectat regulile anti-COVID. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: Cele mai multe infectari cu coronavirus, la evenimente si in mijloacele de transport in comun. Daca regulile nu sunt respectate, trebuie sa intervina Politia (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca lupta cu epidemia de coronavirus trebuie sa fie un efort comun al Guvernului, autoritatilor locale si al cetatenilor. Aceasta a precizat ca.

Raluca Turcan afirma ca Primaria Capitalei a tinut blocate proiecte de 3,1 miliarde de euro: Gabriela Firea s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca social-democrata Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei nu din cauza Guvernului, asa cum sustine ea, ci din cauza propriei.

Raluca Turcan: Am sintetizat aceasta relatie spunand ca Guvernul a lucrat, Parlamentul a blocat. Este o realitate! (VIDEO)

Vicepremirul Raluca Turcan, a adus in discutie, in platoul B1 TV, subiectul relatiei dintre Parlament si Guvern. Ne apropiem de alegerile parlamentare. De aceea, in alegerile parlamentare mesajul nostru este.

Raluca Turcan: Prin masurile asigurate de Guvern, scolile au tot ce le trebuie din perspectiva sanatatii elevilor si profesorilor (VIDEO)

Raluca Turcan a explicat in cursul serii de marti, faptul ca Guvernul a pus la dispozitia autoritatilor locale bani pentru pregatirea stocurile din unitatile de invatamant. Mai mult decat atat,.

Raluca Turcan: Purtarea mastii lasa de dorit la nivel de institutie publica

Vicepremierul Raluca Turcan solicita Directiilor de Sanatate Publica sa intensifice controalele in i.

Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan si ministrii Fondurilor Europene si Educatiei, Marcel Bolos si Monica Anisie, au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19. Luni dimineata, Guvernul a anuntat ca Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru coronavirus dupa ce a intrat in contact cu o persoana confirmata pozitiv.

Nicusor Dan, Raluca Turcan si Marcel Bolos se vor testa de Covid-19

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au anuntat luni, ca se vor testa pentru Covid-19, dupa ce au intrat in contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

Raluca Turcan: in ceea ce priveste extinderea purtarii mastii in proximitatea scolilor cu titlu obligatoriu, poate sa fie o discutie la nivel national. Nu putem discuta acum de restrictii la nivel economic (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a subliniat, luni, ca nu putem discuta in momentul de fata de restrictii la nivel economic, dar a precizat ca va avea loc atat o sedinta de Guvern, cat si o reuniune a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )