Libnet.ro
UNICEF

17:30

Raluca Turcan critica performanta partidului la alegerile din decembrie: PNL a fost praf. Mai aveam putin si ramaneam cu praful de pe toba. Am ajuns acolo din lipsa crunta de dialog

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan critica performanta partidului la alegerile din decembrie: PNL a fost praf. Mai aveam putin si ramaneam cu praful de pe toba. Am ajuns acolo din lipsa crunta de dialog

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a criticat, marti seara, performanta inregistrata de partid la alegerile parlamentare din luna decembrie. Astfel, ea a afirmat ca PNL a fost praf, din cauza unei lipse crunte de dialog. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan a castigat sefia PNL Sibiu, dar pastreaza suspansul in privinta candidaturii pentru conducerea partidului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a fost reconfirmata sambata in functia de presedinte al PNL Sibiu, neavand nici un contracandidat. intrebata de jurnalisti daca va candida pentru presedintia PNL, Raluca Turcan a raspuns: Nu am luat inca decizia, transmite Agerpres.

Raluca Turcan a aflat adevarata problema PNL. De ce nu vin oamenii alaturi de liberali

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, marti seara, la Ploiesti, ca, atata vreme cat liberalii vor avea dublu limbaj, oamenii nu vor veni alaturi de ei, atragand atentia ca ce.

Raluca Turcan cere demisia ministrului Finantelor si presedintelui ANAF

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, i-a cerut, luni, demisia ministrului Finantelor, Viorel Stefan, sustinand ca Guvernul a taiat investitiile in primul trimestru al anului, nu si-a.

Raluca Turcan: Proiectul legii salarizarii unitare nu este inca finalizat

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, este convinsa ca proiectul legii salarizarii unitare nu este inca terminat si nu este clar nici in interiorul PSD cum va arata noul act normativ care va fi pu.

Raluca Turcan: Daca peste tot in tara PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat si devotat, azi era la guvernare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, sambata, ca formatiunea pe care o conduce se afla intr-un moment de cotitura. Totodata, ea a afirmat ca, daca toti liberalii din tara ar fi fost dedicati, implicati si devotati, partidul ar fi ajuns la guvernare.

Raluca Turcan, gafa de proportii. PNL va da presedintele Romaniei, dar la un an dupa alegeri

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a afirmat, astazi, ca PNL poate sa devina un partid care sa dea presedintele Romaniei si in anul 2020. Aceasta a uitat,.

Politic show:Motiunea Catarama, prilej de atacuri politice intre liderii PNL;Raluca Turcan: Daca peste tot in tara PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat si devotat, azi era la guvernare; Ce le promite Nicusor Dan agricultorilor

Olguta Vasilescu despre Victor Ponta: Pe Facebook si-a dat demisia, probabil ca tot acolo vrea sa fie si exclus din partid. Lia Olguta Vasilescu, invitata. Tariceanu, replica acida pentru Ciolos: Ar trebui sa apere interesele Romaniei si nu ale mai marilor de la Bruxelles. Dupa ce Dacian Ciolos a afirmat ca.

Politia confirma ca liderul Partidului Democrat din Moldova a fost tinta unui plan de ASASINAT. Detalii SOCANTE despre modul de operare! (VIDEO)

Inspectoratul General al Politiei din Republica Moldova a confirmat, sambata, ca liderul Partidului Democrat, Vlad Plahtoniuc, a fost tinta unui plan de asasinat ce urma sa fie pus in aplicare de o.

Resping ideea ca structurile de securitate s-au implicat in alegerile din 2009 de o anumita parte

Fostul presedinte al tarii noastre, Traian Basescu, a afirmat ieri seara, la o emisiune de televiziune, ca respinge ideea ca in alegerile prezidentiale din 2009 s-ar fi implicat structurile de securitate ale statului de o anumita parte pe motiv ca sefilor acestora le-a fost frica si au stat neutre.

Sondajele privind alegerile din Franta trag in jos pietele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in conditiile in care sondajele de opinie din Franta arata ca Jean-Luc Melenchon, candidat radical de stanga in alegerile prezidentiale din aceasta tara, castiga teren.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )