Libnet.ro
UNICEF

20:30

Raluca Turcan: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

B1 B1,
Raluca Turcan: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Raluca Turcan a declarat ca ea considera ca este posibil ca depunerea motiunii de cenzura de catre PSD sa fi avut la baza ratiuni legate de alegerile interne din PSD. Totodata, prim-vicepresedintele PNL. continuă pe B1

Raluca Turcan jubileaza: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca motiunea de cenzura depusa de catre PSD nu are sanse de iba.

RALUCA TURCAN: Am convingerea ca vom opri aceasta motiune de cenzura

Viceprim-ministrul Raluca Turcan afirma ca liderii liberali sunt in situatia in care isi ocupa cu negocieri pe tema motiunii de cenzura timpul pe care l-ar fi putut petrece printre oameni. Ea a declarat, sambata, la Sibiu, ca liderii PNL vor face tot posibilul pentru a opri motiunea de cenzura, demers pe care l-a catalogat drept ticalos si care nu are nimic de-a face cu romanii.

Raluca Turcan: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, i-a indemnat pe liberalii din Sibiu, judet in care aceasta este lider, sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar.

Raluca Turcan, catre liberalii din Sibiu: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judetean al liberalilor sibieni, i-a indemnat pe acestia sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar redutabil: Si asa cum v-am indemnat la alegerile trecute, nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi si sa nu vina. indemnul ei vine in contextul in care PNL a fost criticat puternic in spatiul public pentru racolarea de primari de la PSD.

Raluca Turcan: Baronii PSD nu fac legea omului de rand si cinstit, fac legea celor certati cu legea

Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei, a readus in campania electorala tema baronilor PSD din terito.

Plangere penala impotriva lui Orban, Turcan si Anisie! Care sunt acuzatiile

Trei asociatii de elevi vor depune plangere penala impotriva premierului Ludovic Orban, al vicepremierului Raluca Turcan si al ministrului Educatiei, Monica Anisie. Elevii sunt din Bucuresti, Ilfov si Constanta, iar ei vor merge astazi la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Plangere penala impotriva lui Orban, Turcan si Anisie! Astfel, trei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )