Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raluca Turcan jubileaza: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan jubileaza: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca motiunea de cenzura depusa de catre PSD nu are sanse de iba. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Raluca Turcan a declarat ca ea considera ca este posibil ca depunerea motiunii de cenzura de catre PSD sa fi avut la baza ratiuni legate de alegerile interne din PSD. Totodata, prim-vicepresedintele PNL.

RALUCA TURCAN: Am convingerea ca vom opri aceasta motiune de cenzura

Viceprim-ministrul Raluca Turcan afirma ca liderii liberali sunt in situatia in care isi ocupa cu negocieri pe tema motiunii de cenzura timpul pe care l-ar fi putut petrece printre oameni. Ea a declarat, sambata, la Sibiu, ca liderii PNL vor face tot posibilul pentru a opri motiunea de cenzura, demers pe care l-a catalogat drept ticalos si care nu are nimic de-a face cu romanii.

Raluca Turcan: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, i-a indemnat pe liberalii din Sibiu, judet in care aceasta este lider, sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar.

Raluca Turcan, catre liberalii din Sibiu: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judetean al liberalilor sibieni, i-a indemnat pe acestia sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar redutabil: Si asa cum v-am indemnat la alegerile trecute, nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi si sa nu vina. indemnul ei vine in contextul in care PNL a fost criticat puternic in spatiul public pentru racolarea de primari de la PSD.

Raluca Turcan: Baronii PSD nu fac legea omului de rand si cinstit, fac legea celor certati cu legea

Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei, a readus in campania electorala tema baronilor PSD din terito.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )