Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan face zid pentru ministrul Ion Stefan. Cum a luat cuvantul in locul lui - VIDEO

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan face zid pentru ministrul Ion Stefan. Cum a luat cuvantul in locul lui - VIDEO

Raluca Turcan face zid pentru ministrul grinda. Raluca Turcan l-a sfatuit pe ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, sa nu mai raspunda intrebarilor despre vila uriasa de la Focsani si dacaa. continuă pe Antena3

Ministrul Ion Stefan: PSD a prevazut in mod intentionat un buget prea mic la Ministerul Dezvoltarii

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a criticat joi modul in care a fost gandit de fosta guvernare bugetul ministerului, precizand ca sumele alocate au fost intentionat mai mici decat era necesar.

Ministrul Ion Stefan a debutat cu o GAFA de proportii: Functionarii care dau dovada de implicare, eficienta, competenta NU TREBUIE SA SE TEME

Ion Stefan a deputat la Ministrul Dezvoltarii cu o gafa de proportii. in conferinta de presa de preluare a mandatului, acesta a incercat sa le transmita functionarilor un mesaj, dar ce a iesit ne amintest.

Moment stanjenitor la preluarea portofoliului Dezvoltarii. Ion Stefan este refuzat de Raluca Turcan atunci cand vrea sa o pupe

Un moment stanjenitor a avut loc la preluarea portofoliului de catre ministrul Dezvoltarii. La finalul conferintei, noul ministru al Dezvoltarii, Ion Stefan, a vrut sa o pupe pe Raluca Turcan pentru o fotografie, dar ea a refuzat.

RALUCA TURCAN, DESPRE ACHIZITIA SCULPTURII CUMINTENIA PAMANTULUI: Nu privim cultura ca pe o cheltuiala, ci ca pe o investitie

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a fost prezent joi la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Culturii de catre Bogdan Gheorghiu, unde a vorbit despre prioritati si masuri viitoare in domeniu. Ea a subliniat ca va fi evaluata situatia achizitiei de Stat a sculpturii Cumintenia Pamantului si a punctat ca incercarea de a strange bani pentru cumpararea ei, campanie din 2016, a fost un proiect esuat pentru care nu a raspuns nimeni.

RALUCA TURCAN: Este incredibila situatia in care ne aflam in momentul de fata, un risc de dezangajare de 300 milioane de euro

Situatia in care se afla Romania in momentul de fata este incredibila, cu un risc de dezangajare de 300 de milioane de euro, a declarat, joi, viceprim-ministrul Raluca Turcan, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Fondurilor Europene de catre Ioan Marcel Bolos.

Ion Stefan, prima minciuna dupa preluarea functiei. Ministrul Dezvoltarii se lauda ca si-a rezolvat problemele

Ministrul Dezvoltarii se lauda ca a rezolvat problema care a creat controverse atunci cand a fost nominalizat. Ion Stefan sustine ca si-a platit toate impozitele pentru casa care s-a transformat din una de 76 de.

Ion Stefan, prima vizita de la preluarea portofoliului Dezvoltarii: Ministrul a verificat stadiul lucrarilor la stadioanele Steaua, Giulesti si Arcul de Triumf

Ion Stefan a facut, miercuri, prima sa vizita in calitate de ministru al lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei. Acesta a verificat stadiul lucrarilor la trei dintre stadioanele care vor fi realizate.

Cate operatii estetice are Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei. Cum arata ea cu ani in urma. Diferenta majora

Raluca Turcan este noul vicepremier al Romaniei in Guvernul condus de Ludovic Orban. Ea a intrat in politica in anul 2000, cand arata ca o scolarita care purta bentita, iar de atunci a facut o serie de schimbari, inculsiv operatii estetice in urma carora si-a modificat aspectul fizic. Raluca Turcan, vicepremierul Romaniei, a facut o .

Raluca Turcan: Urmeaza in scurt timp demararea construirii spitalelor regionale

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca, in scurt timp, va incepe construirea spitalelor regionale. De asemenea, Turcan a precizt caintre prioritatile Guvernului Orban se mai afla si retragere.

Sageata trimisa catre PSD de Raluca Turcan. Vicepremierul aduce acuzatii grave

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, ca Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Admini.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )