Libnet.ro
UNICEF

17:30

Raluca Turcan: Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale

B1 B1,
Raluca Turcan: Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, joi, ca Guvernul a decis sa redeschida apelul pentru dotari si echipamente medicale. Liderul PNL a mkai precizat ca bugetul limita pentru contractare propus in cadrul. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale

Guvernul a decis redeschiderea apelului pentru dotari si echipamente medicale, astfel incat IGSU, spitalele si institutele medicale de urgenta din anumite judete sa isi poata deconta din bani europeni investitiile in unitati medicale mobile, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan.

Ministrul Economiei a solicitat redeschiderea apelului pentru microgranturi pentru IMM-uri cu includerea firmelor infiintate in 2019

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, i-a solicitat premierului, ieri, in sedinta de guvern, redeschiderea apelului la schema 1 pentru IMM-uri, privind acordarea de microgranturi pentru IMM-uri, prin includerea in randul apelantilor eligibili si a companiilor care s-au infiintat in cursul anului 2019 si ar avea, estimativ, un venit mediu lunar de 5. 000 de euro, conform Agerpres.

Raluca Turcan ii indeamna pe romani sa isi denunte vecinii petrecareti. Vicepremierul: Este o practica. Si nu doar in Romania

Vicepremierul Raluca Turcan indeamna oamenii sa sesizeze Politia in cazul in care vecinii organizeaza evenimente private cu participarea mai multor persoane decat prevad reglementarile guvernului pentru situatia actuala de pandemie. Ea spune ca amenzile nu reprezinta un scop in sine, dar ajuta la cresterea gradului de conformare.

Raluca Turcan, anunt de ultima ora: Care este principala sursa de infectare cu coronavirus in Romania

Raluca Turcan a afirmat, luni seara, ca principalele surse de infectare cu SARS-CoV-2 au fost evenimentele private. Potrivit vicepremierului, acesta a fost principalul motiv pentru care acestea au fost interzise in zonele unde rata de incidenta a depasit 3 la mia de locuitori.

Raluca Turcan calca pe urmele Vioricai Dancila: ce cuvant a inventat vicepremierul Romaniei VIDEO

Vicepremierul Romaniei, Raluca Turcan, a comis o gafa, luni seara, cand in timpul unui interviu a vorbit de romanii care nu sunt delationisti, termenul corect fiind delatori. in perioada in care era premier Viorica Dancila a inventat, la randul sau, cuvantul nagationalism.

Raluca Turcan evalueaza restrictiile pe timp de noapte: Am vazut ca este o masura adoptata de tarile din jurul nostru

Vicepremierul Raluca Turcan spune ca introducerea interdictiei de circulatie pe timp de noapte este analizata daca numarul infectarilor cu COVID va continua sa creasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )