Libnet.ro
UNICEF

14:00

Raluca Turcan: OUG de modificare a Legii Educatiei e vadit neconstitutionala (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan: OUG de modificare a Legii Educatiei e vadit neconstitutionala (VIDEO)

Vicepresedintele PNLRaluca Turcan a declarat marti seara, la postul B1 TV, ca OUG de modificare a Legii Educatiei privind retragerea titlului de doctor este o tentativa a premierului de a acoperi furtul i. continuă pe B1

Raluca Turcan (PNL): OUG de modificare a Legii Educatiei e vadit neconstitutionala (VIDEO)

Vicepresedintele PNLRaluca Turcan a declarat marti seara, la postul B1 TV, ca OUG de modificare a Legii Educatiei privind retragerea titlului de doctor este o tentativa a premierului de a acoperi furtul i.

Presedintele Universitatii Al. I. Cuza: OUG de modificare a Legii educatiei, o aberatie

Presedintele Senatului Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Constantin Rusu, considera ca OUG de modificare a Legii educatiei reprezinta o aberatie si nu are nicio justificare. El apreciaza.

Presedintele Universitatii din Iasi: OUG de modificare a Legii Educatiei, o aberatie

Presedintele Senatului Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Constantin Rusu, considera ca OUG de modificare a Legii Educatiei reprezinta o aberatie si nu are nici o justificare, iar persoana care solicita retragerea titlului de doctor recunoaste automat ca a plagiat, transmite Mediafax.

Studentii condamna modificarea Legii Educatiei

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti ANOSR) critica modificarea Legii Educatiei pentru renuntarea la titlul de doctor, invocand un abuz de putere extrem de nociv din partea Guvernului, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )