Libnet.ro
UNICEF

20:00

RAMAS BUN, Daniel Prodan! Fostul fundas al Generatiei de Aur, inmormantat sambata (VIDEO)

B1 B1,
RAMAS BUN, Daniel Prodan! Fostul fundas al Generatiei de Aur, inmormantat sambata (VIDEO)

Familia, prietenii, generatia de aur a fotbalului romanesc si fanii il inmormanteaza astazi pe fostul international Daniel Prodan. Au fost momente emotionante pe stadionul Arena. continuă pe B1

A murit Daniel Prodan, fostul fundas al generatiei de aur

ACTUALIZARE 08:45 FC Steaua isi exprima regretul si starea de soc dupa decesul lui Prodan FC Steaua Bucuresti si-a exprimat regretul si starea de soc dupa decesul lui Daniel Prodan, fost fundas al gruparii bucurestene, si a transmis condoleante familiei fostului fotbalist, intr-un mesaj postat, in aceasta dimineata, pe Facebook. *ACTUALIZARE 08:40 Ciprian Marica, dupa decesul lui Prodan: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare.

Ramas bun, Daniel Prodan! Familia ii cheama pe romani sa isi ia adio de la Didi

Familia lui Daniel Prodan ii cheama pe iubitorii fotbalului sa-i aduca un ultim omagiu fostului jucator al echipei nationale.

PRIMA AMBULANTA care a intervenit pentru FOTBALISTUL Daniel Prodan NU AVEA DOCTOR. Medicul a venit la 22 de minute de la apelul de urgenta, cu o alta salvare

Fostul fundas al Generatiei de Aur Daniel Prodan a incetat, joi, din viata la doar 44 de ani. Acesta a suferit un infarct, dar in ciuda faptului ca a fost resuscitat timp de 3 ore, nu s-a.

Radu Banciu, despre moartea lui Daniel Prodan: Singurul lucru care ne intereseaza in aceasta chestiune este autopsia. Ne trebuie o explicatie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului international Daniel Prodan. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

Cea mai aberanta declaratie dupa moartea lui Daniel Prodan: fostul medic al nationalei arata ca a luat-o razna

Pompiliu Popescu nu reuseste sa treaca peste faptul ca a fost inlocuit cu Laurentiu Oproiu si face afirmatii stupide pe banda rulanta. Ultima sa declaratie e cu adevarat socanta.

FOTO Daniel Prodan a murit. Atletico Madrid si-a exprimat condoleantele

Daniel Prodan a murit, lasand in urma o cariera frumoasa de fotbalist. Fostul fundas al Geenratiei de Aur era genul de stopper care nu prea lasa nimic sa treaca de el.

Doliu in lumea sportului romanesc: Didi Prodan, fostul component al Generatiei de Aur, a incetat din viata la doar 44 de ani

Lumea sportului a fost zguduita de o veste tragica. Fostul international Didi Prodan a incetat din viata la doar 44 de ani. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

Daniel Prodan este inmormantat la cimitirul Sfantul Ilie din Pipera

Inmormantarea lui Daniel Prodan, fostul international roman decedat miercuri seara, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct, va avea loc sambata, la ora 13:00, la cimitirul Sfantul Ilie din Pipera, anunta Mediafax.

S-a stabilit ziua si ora cand va fi inmormantat fotbalistul Daniel Prodan

Fostul international Daniel Prodan, decedat la doar 44 de ani in urma unui infarct, va fi inmormantat, sambata, la ora 13. 00, la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera, informeaza.

Daniel Prodan a murit. Pierdere imensa pentru fotbalul romanesc, Didi avea doar 44 de ani

Daniel Prodan a murit in urma unui infarct. Fostul fundas al echipei nationale, component al Generatiei de Aur, avea doar 44 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )