Libnet.ro
UNICEF

08:46

PRIMA AMBULANTA care a intervenit pentru FOTBALISTUL Daniel Prodan NU AVEA DOCTOR. Medicul a venit la 22 de minute de la apelul de urgenta, cu o alta salvare

B1 B1,
PRIMA AMBULANTA care a intervenit pentru FOTBALISTUL Daniel Prodan NU AVEA DOCTOR. Medicul a venit la 22 de minute de la apelul de urgenta, cu o alta salvare

Fostul fundas al Generatiei de Aur Daniel Prodan a incetat, joi, din viata la doar 44 de ani. Acesta a suferit un infarct, dar in ciuda faptului ca a fost resuscitat timp de 3 ore, nu s-a. continuă pe B1

Alis Grasu: Prima ambulanta care a mers la Daniel Prodan era doar cu asistent medical, dar dupa cateva minute a ajuns si echipaj cu medic

Prima ambulanta care a mers la Daniel Prodan era doar cu asistent medical si a ajuns la locuinta acestuia la 14 minute dupa primirea apelului, dar dupa cateva minute a ajuns si un echipaj cu medic, care a inceput imediat manevrele de resuscitare, ce au durat trei ore.

Sefa Serviciului de Ambulanta, precizari despre moartea lui Daniel Prodan: in 14 minute a ajuns prima ambulanta doar cu un asistent. Foarte rapid a venit al doilea echipaj cu medic

Directoarea Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu, a precizat ca medicii au incercat sa il resusciteze pe fotbalistul Daniel Prodan timp de trei ore, fara succes.

Strigator la cer: Prima ambulanta care a ajuns la Prodan avea doar asistent medical!

Un amanunt incredibil a iesit la lumina, joi, la cateva ore dupa vestea care a indoliat intreaga suflare a fotbalului romanesc si nu numai. Prima ambulanta care a ajuns la resedinta lui Daniel Prodan din Voluntari avea doar sofer si asistent medical. Ulterior a sosit o a doua ambulanta cu medic specialist.

S-a stabilit ziua si ora cand va fi inmormantat fotbalistul Daniel Prodan

Fostul international Daniel Prodan, decedat la doar 44 de ani in urma unui infarct, va fi inmormantat, sambata, la ora 13. 00, la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera, informeaza.

Gica Popescu, ultima persoana care a vorbit cu Daniel Prodan: Chiar ne-am luat ramas bun

Gica Popescu, omul care a jucat alaturi de Daniel Prodan in echipa nationala a Romaniei la doua turnee finale si in alte numeroase partide, a dezvaluit joi ca inainte de a se stinge din viata Daniel Prodan i-a trimis mai multe mesaje pe telefon.

VIDEO. Fostul fotbalist Daniel Prodan, care l-a invins pe argentinianul Batistuta, a murit in urma unui infarct. Fostii colegi sunt in stare de soc. Marica: Ne va fi greu, aici, fara veselia ta molipsitoare

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, in urma unui infarct. Medicii au incercat sa-l resusciteze, timp de trei ore, fara succes, a declarat directorul Serviciului de Ambulanta, Alis Grasu.

Un om care a dat totul pentru fotbal ne paraseste prea devreme. Domnul cu tine, Didi!. Gloriile fotbalului romanesc il plang pe Daniel Prodan (FOTO)

Decesul prematur al fostului jucator al Generatiei de Aur, Didi Prodan a intristat intreaga suflare a sportului. Mai multe detalii AICI). Daniel Prodan a incetat din viata la doar 44 de ani,.

Sicriul cu trupul lui Daniel Prodan va fi depus la Arena Nationala. Fanii isi pot lua adio de la marele jucator

Trupul neinsufletit al fostului international Daniel Prodan va fi depus vineri intre orele 9 si 18 la Arena Nationala pentru a permite fanilor echipei nationale sa-i aduca un ultim omagiu celui care a plecat dintre noi la doar 44 de ani.

Reactii dupa moartea lui Daniel Prodan: Un om si un baiat extraordinar. Nu parea sa aiba probleme de sanatate. Condoleante familiei, Dumnezeu sa-l ierte

Moartea lui Daniel Prodan a suprins si a indoliat lumea apropiata fenomenului fotbalistic si nu numai. Decesul, survenit la varsta de 44 ani, socheaza si ne face sa ne gandim la omul puternic pe care-l vedeam jucand in meciuri caritabile pentru Mihaita Nesu chiar in acest an. Florin Prunea: Sunt socat! Nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Jucam fotbal impreuna, depuneam efort si niciodata n-a aratat ca ar fi avut vreo problemaMedicul Pompiliu Popescu: Didi a fost toata viata sanatos tun, dar se simtea mai obosit in ultimul timp.

Radu Banciu, despre moartea lui Daniel Prodan: Singurul lucru care ne intereseaza in aceasta chestiune este autopsia. Ne trebuie o explicatie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului international Daniel Prodan. Fostul fotbalist al Generatiei de Aur a murit in urma unui infarct,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )