Libnet.ro
UNICEF

12:00

Si au ramas doar doua

Online Sport Online Sport,
Si au ramas doar doua

Sorana Cirstea a fost eliminata miercuri seara de la turneul de tenis de la Doha. Romanca a avut o replica doar in primul set contra favoritei a doua, Agnieszka Radwanska. Mergem mai departe in optimi cu Simona Halep si Monica Niculescu. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea, eliminata in turul doi la Doha.

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in turul trei al turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Cirstea a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 7-5, 6-0, dupa o ora si 13 minute, de Agnieszka Radwanska Polonia), cap de serie numarul 2 si pozitia a patra in ierarhia mondiala. Pentru performanta reusita la Doha, Sorana Cirstea va primi 60 de puncte WTA si un cec in .

Romana Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Doha, dupa ce a trecut de rusoaica Alla Kudriavteva. Cirstea a invins-o in runda inaugurala, scor 2-6, 6-1, 7-5, pe ruso.

Imagini cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu de la Doha, trimise de un cititor

Un cititor al onlinesport. ro, Dan Diala, ne-a trimis cateva imagini de la turneul de tenis de la Doha, cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu, pe care le publicam mai jos.

GAME cu GAME Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu au jucatastazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

Victorie dramatica pentru Sorana Cirstea la Doha! A intors partida de la 5-3 si minge de meci pentru adversara ei

Sorana Cirstea a reusit calificarea in turul doi al turneului din capitala Qatarului dupa o victorie muncita in fata rusoaicei Alla Kudrayvtseva.

LIVE Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu joaca astazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

AZI LIVE Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu joaca astazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

Record la chiulit. in doar doua saptamani elevii din Botosani au colectionat peste 80.000 de absente

Statistica privind numarul de absente a fost realizata de angajatii Inspectoratului Scolar Judetean pentru ultima luna a anului trecut. Desi in luna decembrie elevii au mers la scoala doar doua saptamani acestia au chiulit pe rupte. Cu peste 80. 000 de absente Botosaniul ajunge in topul regiunii de nord-est la absenteism scolar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )