Libnet.ro
UNICEF

12:45

Imagini cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu de la Doha, trimise de un cititor

Online Sport Online Sport,
Imagini cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu de la Doha, trimise de un cititor

Un cititor al onlinesport. ro, Dan Diala, ne-a trimis cateva imagini de la turneul de tenis de la Doha, cu Sorana Cirstea si Monica Niculescu, pe care le publicam mai jos. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu au jucatastazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

LIVE Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu joaca astazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

AZI LIVE Sorana Cirstea si Monica Niculescu la Doha

Sorana Cirstea si Monica Niculescu joaca astazi, de la ora 15:00, in turneul de tenis WTA de la Doha, in primul tur. Simona Halep joaca miercuri direct in turul al doilea. Amanunte live text, aici.

WTA Doha: Sorana Carstea si Monica Niculescu, in turul doi

Sorana Carstea s-a calificat cu mari emotii in turul doi al turneului WTA de la Doha, sportiva din Romania salvand chiar o minge de meci in fata jucatoarei Alla Kudryavtseva, locul 125 mondial. Monica Niculescu nu a avut nicio emotie cu Fatma Al Nabhani.

LIVE Halep, Cirstea si Niculescu la Doha

Trei dintre jucatoarele care au calificat Romania in barajul pentru Grupa Mondiala II la Fed Cup joaca in aceasta saptamana la Doha in cel mai puternic turneu feminin din Orientul Mijlociu. Meciurile din turul doi pe care le vor sustine Simona Halep, Sorana Cirstea si Monica Niculescu sunt live text pe onlinesport. ro joi dupa ora 16:00.

Romana Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Doha, dupa ce a trecut de rusoaica Alla Kudriavteva. Cirstea a invins-o in runda inaugurala, scor 2-6, 6-1, 7-5, pe ruso.

Victorie dramatica pentru Sorana Cirstea la Doha! A intors partida de la 5-3 si minge de meci pentru adversara ei

Sorana Cirstea a reusit calificarea in turul doi al turneului din capitala Qatarului dupa o victorie muncita in fata rusoaicei Alla Kudrayvtseva.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha

Monica Niculescu, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Doha, relateaza Mediafax. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe Fatma Al Nabhani locul 458.

Monica Niculescu: Aoleu, nici la cumparaturi nu scap

Dupa calificarea obtinuta alaturi de echipa Romaniei in barajul pentru Grupa Mondiala II la Fed Cup, Monica Niculescu nu este obisnuita sa fie vedeta.

Halep, Cirstea si Niculescu si-au aflat adversarele de la Doha

Simona Halep favorita numarul 7), Sorana Cirstea si Monica Niculescu si-au aflat adversarele de la turneul WTA de la Doha, cu premii in valoare de 2,4 milioane de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )