Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ramnicu Valcea: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un copac.

România Liberă România Liberă,
Ramnicu Valcea: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un copac.

Doi tineri din orasul sibian Cisnadie au decedat, luni, in urma unui accident produs in municipiul Ramnicu Valcea, dupa ce autoturismul in care se aflau, condus de una dintre victime, a parasit carosabilul si a intrat intr-un copac, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, subinspector Alina Teodorescu, accidentul a avut loc pe strada Calea lui Traian din Ramnicu Valcea. Autoturismul marca Mercedes in care se aflau cei doi tineri se . continuă pe România Liberă

Directorul unui liceu in Fagaras a murit dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita ...

Directorul unui liceu din Fagaras a murit, vineri dimineata, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren si tarata pe o distanta de aproximativ 300 de metri. Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata din judetul Brasov, transmite corespondentul MEDIAFAX. Accidentul a avut loc in jurul orei 7. 45, la o trecere de cale ferata dintre localitatile Fagaras si Beclean, unde un tren InterRegio care circula pe ruta Sibiu - Brasov a lovit un autoturism Volkswagen, pe care l-a .

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea suspenda protestele

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea, inclusiv cei care au intrat in greva foamei in urma cu doua zile, au decis sa suspende protestele, vineri dimineata, asteptand rezultatul discutiilor pe care o delegatie a salariatilor ar urma sa le aiba luni cu ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, informeza Mediafax. Actiunea de protest ar urma sa fie reluata luni seara, in functie de evolutia situatiei.

Salariatii Oltchim Ramnicu Valcea au suspendat protestele

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au suspendat protestele, in dimineata aceasta, iar salariatii aflati in greva foamei vor renunta si ei la aceasta forma de protest, asteptand rezultatul discutiilor pe care o delegatie a salariatilor ar urma sa le aiba luni cu ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, relateaza sursele de presa.

Doi tineri s-au casatorit in Pestera Muierii. Ce haine au purtat in timpul ceremoniei

Departe de aglomeratie, in mijlocul naturii si. ca pe vremea strabunilor. Asa au ales sa isi inceapa viata impreuna doi tineri din judetul Gorj. Au spus DA intr-un cadru mai putin obisnuit: Pestera.

Drumul mortii, soseaua care leaga Ramnicu Valcea de Targu Jiu

Pe DN 67, de la inceputul anului au murit in accidente rutiere zece oameni, 14 au fost raniti grav si 36 raniti usor. Cele mai multe accidente s-au petrecut duminica, de la 14. 00 din cauza vitezei neadaptate si a depasirilor.

UPDATE Un batran a murit dupa ce a fost atacat de un urs, in comuna Pietrosita (Dambovita); o alta femeie a fost ranita de acelasi urs

Un barbat de 71 de ani a murit, sambata, in comuna damboviteana Pietrosita, dupa ce a fost atacat de un urs, in timp ce culegea prune, transmite Agerrpes. Potrivit Realitatea TV, o femeie a fost atacata si ranita de acelasi urs la cateva ore dupa incident. UPDATE Reprezentantii asociatiei care administreaza fondul de vanatoare din zona localitatii Pietrosita Dambovita), unde un urs a ucis un localnic, sambata, spun ca vor cere Ministerului Mediului autorizatie pentru a prinde si a reloca animalul, transmite Mediafax.

Alba. Un muncitor la o fabrica de pavaje a murit, dupa ce o piesa hidraulica i-a cazut in cap

Un barbat in varsta de 32 de ani, muncitor la o fabrica de pavaje din judetul Alba, a murit, sambata, dupa ce presa hidraulica pe care o curata i-a cazut in cap, intr-un moment de neatentie, cazul fiind.

Dambovita. Un batran de 71 de ani a murit, dupa ce a fost atacat de un urs

Un batran in varsta de 71 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a fost atacat de un urs, in satul Dealul Frumos din comuna Pietrosita din judetul Dambovita, conform Mediafax. Potrivit purtatorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )