Libnet.ro
UNICEF

01:05

Singurul drum spre cea mai mare exploatatie agricola din Europa, din Insula Mare a Brailei, ciuruit de cratere adanci de aproape un metru

Adevărul Adevărul,
Singurul drum spre cea mai mare exploatatie agricola din Europa, din Insula Mare a Brailei, ciuruit de cratere adanci de aproape un metru

Agricost SRL firma care administreaza cea mai mare exploatatie agricola din Europa, de 55. 000 hectare, precum si cele doua comune din incinta indiguita a insulei Mari a Brailei, Marasu si Frecatei, au o singura cale de acces spre municipiul Braila: drumul judetean 212A. Portiuni intregi din aceasta sosea sunt foarte greu de parcurs din cauza gropilor, dar situatia cea mai grava este pe tronsonul cuprins intre trecerea bac si dig. continuă pe Adevărul

Navrom Galati, cea mai mare companie de pe Rasdaq, se delisteaza

Navrom Galati COVG), compania cu cea mai mare capitalizare pe piata Rasdaq, se va retrage de la tranzactionare, in contextul procesului de defiintare a acestei sectiuni a Bursei, pentru ca actionarii au respins transferul pe o alta piata.

Radiourile cu cea mai mare audienta in Romania

Conform sondajelor efectuate in ultimul trimestru al anului trecut, iata care sunt radiourile cu cea mai mare audienta in Romania. Clasamentul a suferit modificari fata de anii trecuti.

Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

In lupta dupa superlative absolute, gen cel mai subtire sau cel mai usor, noul Panasonic Toughbook 31 s-a orientat in directia potrivita cu cea mai mare autonomie. Desi cele mai recente ultrabook-uri se lauda cu o autonomie de invidiat, in parte datorita noilor procesoare de la Intel, cele mai spectaculoase rezultate le obtii cand nu [].

Facebook a picat. Cea mai mare retea sociala are probleme si cu Instagram

Facebook a picat in aceasta dimineata pentru utilizatorii din mai multe tari. Cei care au conturi si pe Twitter au inreviat hashtag-ul facebookdown sub care sunt adunate de fiecare data plangerile pe aceasta tema. Facebook a picat pentru multe persoane din Europa, Asia si SUA in aceasta dimineata, 27 ianuarie, iar primele informatii pe aceasta [].

Raport: Care sunt masinile cu cea mai mica, respectiv cea mai mare rata a accidentelor mortale

O institutie din Statele Unite, Insurance Institute for Highway Safety, a publicat un raport in care arata care sunt cele mai sigure modele de masini, prin prisma numarului de accidente mortale, noteaza.

Marius Sumudica, contrariat de masurile luate de LPF pentru Liga 1: E cea mai mare cretinitate din fotbalul romanesc!

LPF a anuntat miercuri, prin numele lui Gino Iorgulescu, modificarile pe le va suporta Liga 1 din sezonul viitor, printre care reglementarea numarului de jucatori straini din fiecare echipa.

Constantin Brancusi, amorezat de o juna americana: Te imbratisez din adancul inimii si te astept cu cea mai mare dragoste

Renumitul sculptor Constantin Brancusi a fost un adevarat crai, iar multe dintre lucrarile realizate de el sunt inspirate de femeile pe care le-a iubit.

LIVE VIDEO. Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea hotararilor instantelor. Vicepresedintele CE: Combaterea coruptiei, cea mai mare provocare

Raportul MCV care va fi publicat miercuri subliniaza progresele inregistrate de Romania, critica Parlamentul pentru refuzul de a ridica imunitatea unor parlamentari, considera numirea noului sef al DIICOT un test si evidentiaza coruptia unor magistrati, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Omul care ne-a dat poate cea mai mare inventie a secolului trecut a murit: Ce impact a avut Charles Townes in lume

Ai scris un CD vreodata? Ai auzit de masurat distanta folosind un laser? Omul care a inventat laserul a murit recent la varsta de 99 de ani.

Florin Mergea, cea mai mare surpriza de la Australian Open 2015. Tatal tenismenului: Este cel mai frumos cadou de ziua lui

Medicul chirurg Florin Mergea este tatal tenismenulului cu acelasi nume care a reusit sa produca cea mai mare supriza de la Australian Open 2015, invingand la proba de dublu, alaturi Dominic Inglot, perechea formata din fratii Bryan. Chirurgul este cel care i-a pus racheta in mana fiului sau si l-a sustinut sa practice sportul alb.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )