Libnet.ro
UNICEF

18:45

Raportul Comisiei Europene privind MCV va fi publicat miercuri

Antena3 Antena3,
Raportul Comisiei Europene privind MCV va fi publicat miercuri

Raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare va fi publicat miercuri. Potrivit unor surse, raportul va cuprinde si anul acesta multe critici, dar vor fi si laude la adresa DNA si ANI. continuă pe Antena3

Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri.73% din romani spun ca monitorizarea trebuie sa continue

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi discutat miercuri in Colegiul comisarilor si va fi publicat in aceeasi zi, a anuntat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mina Andreeva. De asemenea, maine va fi discutat si raportul MCV pentru Bulgaria. Potrivit unui studiu publicat marti, romanii cred ca Uniunea Europeana, prin MCV, a ajutat Romania la lupta impotriva coruptiei.

CE: Raportul MCV pentru Romania, publicat miercuri

Raportul MCV pentru Romania va fi discutat, miercuri, in Colegiul Comisarilor, si apoi publicat, a anuntat, marti, purtatoarea de cuvant a Comisiei Europene, citata de Mediafax.

Oficial al Comisiei Europene: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri

Colegiul comisarilor europeni va discuta miercuri rapoartele Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania si Bulgaria, documentele urmand ar fi publicate in aceeasi zi, a anuntat, marti, purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )