Libnet.ro
UNICEF

16:31

Rapperul Chris Brown a fost externat din clinica de dezintoxicare

B1 B1,
Rapperul Chris Brown a fost externat din clinica de dezintoxicare

Cantaretul RB Chris Brown, care, pe 29 octombrie, a ales sa se interneze intr-o clinica din Malibu pentru un tratament de dezintoxicare, dupa agresarea unui barbat, s-a externat din centrul medical si va. continuă pe B1

Kid Ink si Chris Brown zguduie casa cu mega petrecerea lor in clipul piesei Show Me!

Piesa in colaborare dintre rapperul Kid Ink si talentatul Chris Brown beneficiaza acum si de un videoclip oficial de a carui regie s-a ocupat insusi Breezy. Se pare ca artistul este atat de incantat de noul sau hobby incat nu pierde nicio ocazie de a-l practica. Produs de DJ Mustard, single-ul Show Me contine un .

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL, urmand ca decizia sa fie validata in Delegatia Permanenta a PNL, a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu.

Mai multe rachete au fost lansate din Siria catre o localitate siita din Liban in ziua de Ashura

Un numar de opt rachete au fost lansate, joi, din Siria, spre o zona apropiata de o localitate siita din estul Libanului, in ziua de Ashura, cea mai importanta comemorare religioasa pentru comunitatea.

Sile Camataru a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, judecat pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, in urma unei decizii definitive a inaltei Curti de Casatie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )