Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, date incendiare din sondajele interne ale PNL

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, date incendiare din sondajele interne ale PNL

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, joi, la Sinteza zilei, ca cel mai probabil Viorica Dancila va fi contracandidatul lui Klau Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Pana. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, anunt ingrijorator: Vor fi dati afara in 48 de ore!. Cine va ramane fara loc de munca

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a facut un anunt ingrijorator, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal. Cine va ramana fara loc de munca in urmatoarele 48 de ore? Rares Bogdan a facut un anunt ingrijorator Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele Partidului National Liberal, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si .

Rares Bogdan a rabufnit, dupa inchiderea Realitatea TV: CNA este o adunatura de slugoi aflati la butoniera unui PSD muribund

Rares Bogdan a avut o reactie neasteptata, dupa ce postul Realitatea TV si-a oprit, in mod oficial, emisia, fiind astfel retras din grila de canale. Prezentatorul a rabufnit in legatura cu decizia CNA de a nu mai prelungi licenta de difuzare pentru cunoscutul post de stiri. Astfel ca, pe data de 31 octombrie 2019, Realitatea .

RARES BOGDAN: Toti prefectii si subprefectii vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea guvernului Orban

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si subprefecti vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea guvernului condus de Ludovic Orban, iar ulterior va incepe evaluarea sefilor institutiilor deconcentrate.

Anunt facut de Rares Bogdan la Caracal: Nu e adevarat, noi nu vom face asta!

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL, a punctat miercuri, la Caracal, la o intalnire de campanie cu activul de partid, ca liberalii vor urmari deschiderea de noi spitale si realizarea de.

Rares Bogdan anunta Jihadul in teritoriu: Vor fi dati afara in 48 de ore!

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a afirmat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Caracal, ca prefectii si subprefecti vor fi schimbati in 48 de ore de la investirea gu.

Rares Bogdan: in secunda in care vom avea guvernul valid, sper din tot sufletul sa nu treaca mai mult de 48 de ore pentru a schimba toti prefectii si subprefectii

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan afirma ca prefectii vor fi schimbati din functii foarte repede. Deci in secunda in care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban si echipa domniei sale, . ) cred, sper din tot sufletul sa nu treaca . ) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toti prefectii si subprefectii, sustine el.

Rares Bogdan (PNL): Sunt un sustinator total al alegerilor generale anticipate. Organizarea lor este unul dintre lucrurile esentiale pe care le va face Guvernul Orban

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca este un sustinator total al alegerilor generale anticipate, precizand ca scrutinul ar putea fi organizat undeva in luna mai,.

Rares Bogdan arunca-n aer scena politica. Data anticipatelor

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, ca este .

Rares Bogdan: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc ca vor fi anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, ca este un sustinator al alegerilor anticipate si ca nu are motive de indoiala privind organizarea acestora anul.

Rares Bogdan: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc ca vor fi alegeri anticipate

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat miercuri, la Caracal, ca este un sustinator al alegerilor anticipate si ca nu are motive de indoiala privind organizarea acestora anul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )