Libnet.ro
UNICEF

01:05

Be EU. Rares Bogdan: Este rusinos sa ai cele mai mici subventii la hectar. Eu dau informatii pe surse si iau decizii

Antena3 Antena3,
Be EU. Rares Bogdan: Este rusinos sa ai cele mai mici subventii la hectar. Eu dau informatii pe surse si iau decizii

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit,intr-un interviu sambata, la Be EU, emisiunea realizata de Sabina Iosub, despre tranzitia de la presa la politica, dar si prioritatile pe care acesta le are in. continuă pe Antena3

Rares Bogdan s-a aliat cu Carmen Avram si lanseaza acuzatii: Macron reuseste sa intoarca Europa cu susul in jos si impune o noua politica cu ajutorul lui Ciolos

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a primit sustinerea lui Rares Bogdan, europarlamentar PNL, legat de mandatul din cadrul Comisiei Agri, spunand ca aliati ii vor fi cei doi liberali din comisie. Atat Carmen Avram, cat si Rares Bogdan i-au criticat, intr-o interventie la Antena 3, pe presedintele Frantei Emmanuel Macron si pe Dacian Ciolos, pe care ii acuza ca ar duce o politica agricola periculoasa pentru Romania.

Rares Bogdan, despre politica agricola: Emmanuel Macron reuseste sa intoarca Europa cu susul in jos cu ajutorul lui Dacian Ciolos si a celor din USR PLUS

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit, intr-un interviu prezentat la Sinteza Zilei, care va fi integrat difuzat, sambata, la Be EU, emisiunea realizata de Sabina Iosub. Rares Bogdan a subliniat aspecte.

Rares Bogdan, atac jignitor la Valer Dorneanu, presedinte CCR: Carpa de sters pantofii a lui Liviu Dragnea!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a initiat un atac jignitor la adresa lui Valer Dorneanu, presedinte CCR, numindu-l carpa de sters pantofii a fostului lider PSD. Furtuna a pornit dupa ce liderul Curtii, pe langa alti judecatori, a votat in favoarea schimbarii stabilite miercuri, cea care declara nelegala constituirea completurilor de trei judecatori de la Curtea .

Daea: Preturile pe care le vad astazi in comparatie cu cele de anul trecut sunt mai mici peste tot

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, marti seara, ca preturile produselor alimentare sunt in prezent mai mici in comparatie cu cele de anul trecut si a adaugat ca obiectivul sau, dar si al fermierilor, este de a face fata schimbarilor climatice in asa fel incat sa producem cat mai mult si de buna calitate, potrivit Agerpres.

Daea contrazice statisticile: Preturile sunt mai mici peste tot

Preturile produselor alimentare au crescut constant in ultimul an, in special cele ale legumelor si fructelor, dar ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca acestea sunt mai mici decat anul trecut.

Cat castiga o casiera la LIDL. Sunt angajatii cu cele mai mari salarii din comert

Te-ai intrebat vreodata cat castiga o casiera la LIDL? Este un comerciant relativ nou pe piata din Romania. Tuturor ne place acest supermarket. Gasesti produse doar din anumite tari europene si nu uita de maioneza de la KFC. insa, indiferent ce si cat cumperi, produsele tale trec intai pe la casa de marcat, unde o .

Alerta alimentara la LIDL. Unul dintre cele mai apreciate produse, infestat cu Salmonella

Alerta alimentara la LIDL Romania. Unul dintre cele mai dorite si apreciate produse este infestat cu Salmonella. Alimentul a fost rechemat, iar lantul de magazine asigura ca niciun alt produs nu a fost afectat. Alerta alimentara la LIDL! Unul dintre cele mai apreciate produse a fost infestat cu Salmonella Alerta alimentara la LIDL dupa ce .

Minaur Baia Mare a transferat un jucator de la una dintre cele mai puternice echipe din lume: Este un conducator de joc inteligent

Echipa masculina de handbal Minaur Baia Mare a reusit sa realizeze un transfer important pentru noul sezon competitional. Iosif Andrei Buzle, jucator al FC Barcelona, una dintre cele mai puternice echipe din lume, a semnat cu gruparea baimareana.

Rescue 4x4, echipa de voluntari care sprijina ISU la cele mai dificile misiuni. Noi nu mergem la misiune sa cautam un cadavru, ar fi demoralizant

Un grup de pasionati de off road a infiintat, in toamna anului 2017, o asociatie care sprijina echipele de salvatori ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in misiunile cele mai dificile unde este necesara deplasarea pe teren accidentat.

Unul dintre cele mai vizitate locuri din Atena a fost inchis din cauza unui val de caldura

Acropola de la Atena, unul dintre cele mai vizitate situri turistice din lume, a fost inchisa timp de cateva ore, joi, din cauza unui val de caldura in capitala elena, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )