Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rares Bogdan: La Ministerul Transporturilor, Razvan Cuc patroneaza un dezastru absolut (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: La Ministerul Transporturilor, Razvan Cuc patroneaza un dezastru absolut (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, l-a criticat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, pe ministrul Transporturilor,. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, audiat la DNA

ACTUALIZARE Cuc, dupa audierea la DNA: Dosarul vizeaza perioada in care am fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor ------ Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie.

Olguta Vasilescu a votat DA la motiunea simpla contra ministrului Transporturilor, Razvan Cuc

Motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, intitulata Mandatul ministrului Cuc cu numarul 3 este unul de nota 3 si initiata de PNL si PMP, a fost respinsa, miercuri, de plenul.

Motiune impotriva ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. Opozitia ii cere demisia si il acuza de incompetenta

Plenul Camerei Deputatilor voteaza astazi motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Razvan Cuc. PNL si PMP il acuza pe Cuc de incompetenta si reclama lipsa kilometrilor de autostrada.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, audiat la DNA in calitate de martor

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost audiat luni de procurori la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta s-a prezentat la DNA insotit de avocat.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Pe mine ma intereseaza sa fac ceea ce am spus, sa avem autostrazi in Romania, sa implementam proiectele care sunt in derulare

Ministrul Transporturilor, Razavn Cuc, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la audierea de azi de la Directia Nationala Anticoruptie. Am fost chemat la DNA in cursul diminetii, m-am prezentat.

Lia Olguta Vasilescu si alti doi deputati PSD au votat pentru motiunea prin care opozitia cerea demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc

Trei deputati ai Partidului Social Democrat au votat, miercuri in favoarea motiunii simple Mandatul ministrului Cuc cu numarul trei, este unul de nota 3, motiune prin care PNL si PMP cereau demisia ministrului transporturilor.

UPDATE Lia Olguta Vasilescu si alti doi deputati PSD au votat pentru motiunea prin care opozitia cerea demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc UPDATE Vasilescu: Nu am votat pentru motiune. Sistemul de vot a dat rateuri

Trei deputati ai Partidului Social Democrat au votat, miercuri in favoarea motiunii simple Mandatul ministrului Cuc cu numarul trei, este unul de nota 3, conform sistemului de vot electronic al Camerei Deputatilor. UPDATE Lia Olguta Vasilescu sustine ca nu a votat pentru motiunea simpla ci ca de vina este ca sistemul electronic care a avut erori tehnice.

Lia Olguta Vasilescu a votat motiunea prin care PNL cerea demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc

Motiunea depusa de PNL impotriva ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, a fost apreciata si de cativa social-democrati. Chiar daca nu a indeplinit numarul de voturi pentru a trece, motiunea simpla.

Ministrul Transporturilor face acuzatii la adresa Regiotrans: Se fac smecherii se castiga bani si apoi se pleaca

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, acuza operatorul privat Regio Trans ca a anuntat extrem de tarziu ca de la 1 aprilie nu va mai opera pe ruta Oravita Berzovia, riscand sa lase calatorii fara.

Dezbateri aprinse la motiunea pe Transporturi. Liberalii ii reproseaza lui Razvan Cuc lipsa autostrazilor

O noua motiune simpla depusa de liberali este dezbatuta astazi in Parlament. De aceasta data vizat este ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Opozitia ii reproseaza acestuia lipsa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )